Beleef een onvergetelijke rondreis Indonesië met Dari-Java

Het liefst willen de meeste mensen alles van de wereld gezien hebben. Een rondreis Indonesië is bijvoorbeeld een reis die bij vrijwel iedereen op de bucket list staat. Een rondreis Indonesië kunt u zowel individueel doen als met een groepsreis. Zo kunt u altijd kiezen voor gezelschap dat bij u past. Bij Dari-Java organiseren wij een rondreis Indonesië, waarbij u niet alleen alle toeristische trekpleisters te zien krijgt, maar waar u ook zelf invulling kunt geven aan uw reis. Wij leggen u graag uit wat onze rondreis Indonesië inhoudt en hoe u deze via ons kunt boeken. Zo kunt u direct uw koffers pakken en richting Schiphol vertrekken voor de rondreis Indonesië van uw dromen.

Een rondreis Indonesië voor ieder budget

Rondreizen zijn er in verschillende soorten, zo ook de rondreis Indonesië. Bij Dari-Java heeft u bijvoorbeeld een individuele rondreis, een groepsreis of een single reis waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u er zelf voor kiezen of u gezelschap wilt op uw rondreis Indonesië. Wel gaat er altijd een gids met u mee, die ervoor zorgt dat u op de juiste momenten op de juiste plaats terecht komt. Aan de hand van de single reizen nemen wij u mee door uw rondreis Indonesië en ziet u wat er mogelijk is. Deze reizen zijn bedoeld voor iedereen die alleen op reis gaat, maar wel graag in het gezelschap van andere singles een reis door Indonesië wil maken. Of u nou een partner heeft die liever thuis blijft, of echt single bent, u kunt altijd met onze singles reizen mee. Wij hanteren hierbij verschillende leeftijdsgroepen, zodat u altijd aanspraak kunt hebben bij gelijkgestemden. Daarnaast zijn er nog andere voordelen van deze rondreis Indonesië:

  • U reist in een kleine groep van maximaal 12 personen
  • U onderneemt gezamenlijk avontuurlijke excursies
  • U verkent de leukste stadjes en dorpjes
  • U gaat samen uit eten
  • U heeft daarnaast alle vrijheid om alleen op pad te gaan

Als u bij ons een rondreis Indonesië boekt, zijn het vliegticket en de hotels voor u inbegrepen. De hotels die gereserveerd zijn, zijn luxe middenklasse hotels. Deze zijn altijd mooi gelegen, hebben comfortabele kamers met een eigen douche en een toilet. Daarnaast hebben de meeste hotels ook een eigen zwembad. U wordt bij onze reis altijd ingedeeld op een kamer met iemand van hetzelfde geslacht. Tegen een meerprijs kunt u echter ook een eenpersoonskamer boeken als u liever alleen ligt. Deze singles rondreis duurt 21 dagen, waarbij u een groot deel van Indonesië te zien krijgt. Laatstgenoemde geldt natuurlijk ook voor onze andere reizen. Aan de hand van uw wensen stellen wij namelijk een reisplan op, zodat u altijd de rondreis van uw dromen heeft.

Wij verzorgen avontuurlijke en betaalbare rondreizen

Dari-Java is uw reisbureau voor al uw rondreizen door Indonesië. Wij komen allemaal zelf uit dit gebied, waardoor wij precies weten wat niet mag ontbreken tijdens uw reis. Op deze manier kunnen wij ook altijd een reisplan op maat voor uw maken, dat geheel voldoet aan uw wensen en eisen. Hierbij houden wij ook altijd rekening met uw budget. Wij verzorgen avontuurlijke en betaalbare privé rondreizen door Indonesië, welke je brengen naar de mooiste bezienswaardigheden van Sumatra, Java en Bali. Daarnaast organiseren wij reizen naar Sulawesi, Kalimantan, Lombok, Sunda eilanden en andere eilanden van het archipel. Indien u na het lezen van alle informatie nog vragen heeft of behoefte aan advies, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op dari-java.nl.