Bent u op zoek naar eend specialiteiten?

Bij moormann bent u aan het juiste adres voor eend specialiteiten. Cuno Moormann & Zn B.V. levert haar producten aan diverse klanten. Hierbij kunt u denken aan de groothandel, slagerijen, cateraars, export en retail. Het bedrijf staat bekend om haar tournedos, maar inmiddels zijn haar eend specialiteiten ook een begrip geworden. Cuno Moormann & Zn B.V. verkoopt veel producten zoals scharrelproducten, geportioneerd & gevuld, warm & koud gerookt, vleeswaren & carpaccio’s, gevormd, gevogelte, gegrild & gegaard, wild & exotisch en natuurlijk ook gevogelte waartoe de eend specialiteiten behoren. Dit artikel is vooral gericht op de heerlijke eend specialiteiten die het bedrijf verkoopt. Bent u hierin ge├»nteresseerd? Lees dan gauw verder!

Heeft u al eend specialiteiten op het menu staan?

Steeds vaker worden eend specialiteiten aangeboden op de kaart van restaurants. Dat is overigens niet gek, want het is een heerlijk stukje vlees. Goede eend specialiteiten zijn met zorg bereid. Mals en zacht vlees, het liefst overgoten met een heerlijke jus. Eend specialiteiten kunnen in ieder seizoen op de menukaart, maar horen natuurlijk ook echt bij het jachtseizoen. Cuno Moormann & Zn B.V. biedt op haar website de volgende twee eend specialiteiten aan:

  • Wilde eendenfilet met vel
  • Tamme eendenfilet canette Barbarie

Om het voor u als consument gemakkelijker te maken, heeft het bedrijf op haar website foto’s van de producten geplaatst. Zo heeft u een duidelijk beeld bij het product en kunt u ook alvast nadenken over hoe u de eend specialiteiten wilt serveren. De twee aangeboden eend specialiteiten kunnen natuurlijk op verschillende wijzen bereid worden. U geeft uw eigen draai er aan waardoor het een uniek product wordt. Mochten de wilde eendenfilet met vel en de tamme eendenfilet canette Barbarie nou niet behoren tot uw wensen, dan heeft u de mogelijkheid om uw eigen product samen te stellen. Dit gaat uiteraard in overleg met Cuno Moormann & Zn B.V. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en vervolgens gaat het bedrijf creatief te werk. Dit levert de lekkerste eend specialiteiten op. De klanten van uw restaurant zullen verrast zijn over het unieke eindproduct en genieten van dit heerlijke diner.

Cuno Moormann & Zn B.V.

Het bedrijf is gevestigd in Goor, Overijssel. Veel horecabedrijven zijn de samenwerking met Cuno Moormann & Zn B.V. al aangegaan. Het bedrijf is BRC-gecertificeerd. Dit betekent dat haar eend specialiteiten en alle andere producten van topkwaliteit zijn. Het bedrijf heeft haar eigen rokerij en dus ook een eigen kwaliteitsafdeling. Cuno Moormann & Zn B.V. ervaart dat er de laatste tijd veel vraag is naar eend specialiteiten. Wilt u meer weten over de eend specialiteiten, dan kunt u het bedrijf bellen op het telefoonnummer 0031-(0)547272350. Het bedrijf is ook per mail bereikbaar via info@moormann.nl. Wilt u graag eerst een kijkje nemen bij het bedrijf, dan is dat ook mogelijk. U kunt langskomen in Goor. Er staat een routebeschrijving op de website van het bedrijf. Zit u er aan te denken om eend specialiteiten of andere producten in te kopen bij Moormann?  Neem dan snel eens contact op met bedrijf en hoor wat de mogelijkheden zijn.