Data recovery Amsterdam heeft ons gered

Wij hadden laatst een erg groot probleem, want door een probleem in ons pand was er schade opgelopen aan onze systemen en waren we erg veel data kwijt. We hebben toen via pchulpnederland.nl data recovery in Amsterdam weten te regelen. PcHulpNederland helpt echt op je probleem op te lossen en was voor ons dan ook erg belangrijk. Niet alleen belangrijke bestanden met soms ook gevoelige informatie, maar ook persoonsgegevens waren verloren gegaan. We wisten echter niet wat er precies aan de hand was en zagen de bui al hangen, zeker nu die nieuwe AVG-wetgeving van kracht is geworden. Dit kon ons duizenden euro’s gaan kosten en leg dat maar eens uit. Een bedrijf kan daarmee om zeep geholpen worden en dan staan al je medewerkers op straat, heb je enorme reputatieschade en zijn er vele gedupeerden die allemaal op jacht gaan naar een schadevergoeding. We hebben direct gebeld met data recovery Amsterdam van PcHulpNederland en zijn met hun in gesprek gegaan om ons probleem te verhelpen, de data zo goed als mogelijk weer terug te vinden en dit hele probleem discreet op te lossen. En dat is gelukt.

Werken met data recovery Amsterdam

We wisten direct dat we in goede handen waren met de data recovery Amsterdam van PcHulpNederland. We hebben eerst uitgelegd

  • Wat er precies is gebeurd
  • Welke machines waren aangetast
  • Welke data hierop stond die verloren is gegaan
  • Welke data wel gevonden kan worden maar beschadigd is geraakt

Hiermee konden de experts aan de slag. Wat erg fijn werken is met data recovery Amsterdam, is dat ze heel transparant zijn. Met de juiste informatie kunnen de mensen al vrij snel een diagnose stellen en overgaan tot reparatie. Er was een aantal machines dat een behoorlijke klap had gehad en die moesten grondig gerepareerd worden. Data recovery Amsterdam heeft veel onderdelen beschikbaar en kon daardoor snel en vakkundig aan de slag. Al snel verschenen de eerste verloren bestanden weer boven water en dat waren de meeste bestanden die persoonsgegevens bevatten. Dat was een pak van ons hart, want nadat dat volledig was hersteld hebben we die gegevens kunnen veiligstellen en heeft er geen datalek kunnen plaatsvinden waardoor we door de Autoriteit Persoonsgegevens op de vingers getikt konden worden. PcHulpNederland heeft met de data recovery in Amsterdam wat dat betreft echt een gouden formule opgezet. Alle medewerkers zijn vakmannen, werken snel, met begrip voor de situatie en discreet. We hebben enorm geluk gehad dat de meeste data die was aangetast door het euvel volledig terug te halen was. De beschadigde bestanden waren veel afbeeldingen en grafische bestanden. Dit waren bestanden die we op zich wel zouden kunnen missen, maar om alles opnieuw te maken zou het voor ons veel tijd kosten. Als deze bestanden niet door data recovery Amsterdam hersteld hadden kunnen worden, dan was het geen ramp geweest, maar waren we qua tijd duurder uit geweest dan de oplossing die we nou hebben gekregen.

Fantastische service

PcHulpNederland geeft fantastische service en is ook nog eens zeer betaalbaar. Binnen 24 uur is het meeste gerepareerd en op de reparatie zit ook nog eens 12 maanden garantie. Wij hadden een vrij dringend probleem en waren bang tegen een wachttijd aan te lopen, maar we konden direct geholpen worden. Alle onderdelen die vervangen moesten worden zijn origineel en dat met de geboden vakmanschap en discretie maakte deze samenwerking echt ontzettend prettig. Ze denken daarbij ook nog eens mee, want we hebben een aantal zeer nuttige tips gekregen om dit en andere problemen in de toekomst te voorkomen. Daar waren we zonder data recovery Amsterdam nooit zelf achter gekomen.