Dit is de beste opslagruimte in Zeist!

Als je net zoals wij enkele maanden geleden op zoek bent naar een goede opslagruimte in Zeist, dan kunnen we je easybox van harte aanraden. Dat is een bedrijventerrein met allerlei opslagboxen bij elkaar, die je voor zowel bepaalde als onbepaalde tijd kunt huren. Ze hebben allerlei verschillende formaten en dus kun je de grootte van je opslagruimte in Zeist aanpassen aan de hoeveelheid spullen die je wilt opslaan. Bovendien kun je ook (indien nodig) na een poosje overstappen op een grotere of kleinere box. In ons geval was het namelijk zo dat we tijdelijk een groot deel van onze inboedel moesten opslaan in verband met een verhuizing en tijdelijk wonen in een gemeubileerde huurwoning. Toen we eenmaal verhuisd waren was de box vrijwel leeg en waren er alleen nog wat kleine meubeltjes en spullen die we niet langer gebruikten aanwezig in de box. We zijn toen overgestapt op een veel kleinere opslagruimte in Zeist, die beter paste bij de hoeveelheid spullen. Het verkopen ervan was namelijk geen optie aangezien onze kinderen ze misschien op den duur willen gaan gebruiken. Gelukkig is een opslagbox huren helemaal niet zo duur als je zou verwachten, en dus maken we nog steeds dankbaar gebruik van de box op het terrein van easybox. 

Opslagruimte in Zeist of andere stad

Wij wonen in de buurt van deze stad en dus was een opslagruimte in Zeist van easybox voor ons een logische keus. Maar wist je dat ze in nog veel meer steden beschikken over opslagboxen? Je kunt echt in heel Nederland terecht, bijvoorbeeld in een van de volgende plaatsen:

  • Amersfoort
  • Breda
  • Hoofddorp
  • Leiden
  • Gorinchem
  • Arnhem

Het maakt niet uit waar je woont, er is altijd wel een terrein met opslagboxen van easybox in de buurt. Bovendien zijn alle vestigingen makkelijk te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid en ├╝berhaupt vinden wij dat alles ruim is opgezet, ook vanbinnen. Dit is super fijn wan we hadden een aantal best grote meubels die we dus helemaal naar de betreffende box moesten brengen. Gelukkig ging dat stukken makkelijker dan we dachten en zijn ze bovendien niet te beroerd om een handje te helpen als iets niet lukt. We zijn echt heel tevreden over de mogelijkheden en service van onze opslagruimte in Zeist!

Tijdelijke opslagruimte zakelijk

Je kunt bij easybox zowel zakelijk als particulier die opslagruimte in Zeist huren. En je kunt bovendien zelf kiezen voor hoe lang. Tijdens de verbouwing van ons bedrijfspand hebben we er bijvoorbeeld twee grote boxen gehuurd om apparatuur in op te slaan. We zouden niet weten waar we anders heen hadden gemoeten met deze machines, en in de opslagruimte in Zeist van easybox weten we tenminste zeker dat alles veilig staat. De terreinen worden namelijk continu bewaakt met camera’s en alle boxen zijn heel goed afgesloten. Daarnaast worden ze ook nog eens verwarmd en staan je spullen absoluut volledig vrij van vocht. Ideaal dus voor meubels en persoonlijke eigendommen zoals fotoalbums. Het is namelijk wel de bedoeling dat ze in dezelfde staat blijven terwijl ze opgeslagen zijn. Hoe dan ook zijn we heel blij dat we easybox ontdekt hebben, want hun boxen zijn handig, veilig en bovendien niet duur. Heb jij al eens een opslagbox gehuurd?