Een mooie vloer storten voor een modern en strak interieur

Als je in je woning een mooi strak interieur wilt, passende in een moderne stijl, dan is het belangrijk dat je ook goed kijkt naar de vloer. Je kunt wel een strakke houten vloer plaatsen, maar hout heeft toch altijd ook een landelijke uitstraling. Tapijt is sowieso geen optie, want dat is niet hygiƫnisch, alles behalve praktisch en gewoonweg niet meer van deze tijd. Verder kun je wel met PVC of laminaat aan de slag, maar dat oogt dan juist vaak weer erg goedkoop en nep. Wat je ook kunt doen is een vloer storten van beton. Uiteraard gaat het hier niet om het beton dat als fundament dient voor een woning. We hebben het hier in dit geval over een mooie en strak afgewerkte betonvloer zoals je die bijvoorbeeld bij Willem Designvloeren kunt kopen. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor een mooie gevlinderde betonvloer. Je krijgt dan een vloer die mooi is afgewerkt, helemaal glad is en dus niet vol zit met oneffenheden of scheuren en die qua uitstraling ook nog eens erg aantrekkelijk is dankzij de gevlinderde afwerking. Omdat je zou kiezen voor een vloer storten, is de afwerking meteen ook heel erg strak. Je hebt niet te maken met naden en plinten, maar gewoon een compleet vlak oppervlak. Maar een vloer storten is uiteraard wel een precies werkje waarbij je gebruik moet maken van professionals. Je kunt een laminaatvloer vaak zelf nog wel leggen alhoewel het er dan misschien niet direct heel strak uit komt te zien. Maar dat kun je later altijd verbeteren of aanpassen. Maar een vloer storten kan maar 1 keer. Daarna wordt het beton hard en dan kun je er niks meer aan doen. Gelukkig is het storen van een betonvloer voor de professionals van Willem Designvloeren een koud kunstje. Dit doen ze immers dagelijks en dus weten ze precies wat er zoal moet geburen om alles in goede banen te leiden. Als je meer wilt weten over het proces rondom een vloer storten, dan kun je alvast terecht op de website van willemdesignvloeren.nl. Hier vind je in detail uitgelegd wat er allemaal bij komt kijken als je kiest voor een vloer storten. Zo lees je bijvoorbeeld ook meer over de combinatie van vloerverwarming met een vloer storten. Dit is namelijk gewoon mogelijk. Je kunt zo dus ook snel ontdekken in hoeverre een vloer storten een optie is voor in jouw woning.

Regel jouw betonvloer door een vloer te storten via Willem Designvloeren

Als je een betonvloer wilt, dan moet dat zoals gezegd goed gebeuren. Tevens wil je een vloer die past bij jouw smaak en jouw interieur. Het moet dan ook mogelijk zijn om een vloer uit te zoeken waar je tevreden mee bent. Bij willemdesignvloeren kun je kiezen uit verschillende soorten vloeren. Deze kunnen dan ook direct door de professionals gestort worden. 

Bekijk de opties en mogelijkheden via de site

Via de website kun je direct ontdekken wat je opties zijn qua betonvloeren en andere betonproducten. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Gevlinderde betonvloeren
  • Betonlookvloeren
  • Betonlook wanden

Kijk voor een compleet overzicht gerust eens op de site.