Een uitstekend administratiekantoor voor zzp

Frank Hendriks Administratiekantoor heeft zich onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van administratieve zaken voor mensen die als zzp’er werken en er geen tijd voor hebben, of geen verstand van hebben, om de bijbehorende administratie te doen. Deze specialisatie blijkt een gewilde dienstverlening te zijn, want de gemiddelde zzp’er heeft nagenoeg geen tijd over om de hele administratie bij te houden. Als administratiekantoor voor zzp zijn de diensten zo ingericht dat elke zzp’er ontzorgd wordt en dat op juist die fronten waar de desbetreffende zzp’er dat het hardt nodig heeft. We nemen een kijkje in de diensten die Frank Hendriks Administratiekantoor voor zzp aanbiedt op administratie-amstelveen.

De diensten van een administratiekantoor voor zzp

Je kunt je afvragen of de dienstverlening van een administratiekantoor voor zzp anders zijn dan die voor bijvoorbeeld het midden- en kleinbedrijf. Het antwoord hierop is simpel; het is een specialisatie, maar geen exclusieve dienst. Dit brengt enkele voordelen met zich mee, namelijk:

  • Een full-service financiële dienstverlening
  • Financieel advies
  • Ondernemingsadvies voor zelfstandig ondernemers
  • Advies voor zzp’ers die hun dienstverlening zien uitgroeien tot een kleine organisatie
  • Fiscale dienstverlening voor diverse situaties

Als administratiekantoor voor zzp is het belangrijk dat een ondernemer goed weet wat zijn mogelijkheden zijn op financieel gebied. Waar valt winst te behalen, hoe behaal je het meeste rendement uit je inkomsten, waar kun je besparen en waar haal je belastingvoordeel uit. De financiële dienstverlening gaat hand in hand met de belastingwetgeving en die verandert soms nog wel eens. Als zzp’er ben je niet altijd op de hoogte van dit soort ontwikkelingen en als je dat al wel bent, is het nog maar de vraag of de ontwikkelingen zodanig geïnterpreteerd kunnen worden zodat ze ook in de eigen administratie goed worden verwerkt. Een administratiekantoor voor zzp, zoals Frank Hendriks deze heeft ingericht, zorgt ervoor dat je als zelfstandig ondernemer hier minimaal van op de hoogte hoeft te zijn. Je kunt je echt bezig houden met ondernemen en ervoor zorgen dat je toch alles goed op een rijtje hebt. Dit scheelt veel tijd en daarmee ook veel kosten. Door op een efficiënte wijze te werken en als administratiekantoor met de zelfstandig ondernemer samen te werken biedt dit vele voordelen. Frank Hendriks is dan ook begaan met zijn cliënten en zal daar waar dit mogelijk is van advies dienen. Zo kan bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal een controle plaats vinden die ervoor zorgt dat de administratie klopt, maar die ook heel inzichtelijk maakt waar groei in zit. Stel je voor; als zzp’er werk je aan diverse projecten. Dit gaat goed, je hebt voldoende opdrachtgevers en leuke opdrachten, echter merk je dat de kosten die je moet maken om dit te doen en de inkomsten die je uit jouw opdrachten haalt niet in verhouding zijn. Het is lastig om in de hectiek van verschillende opdrachten het overzicht te bewaren en te kunnen focussen op de efficiëntie binnen jouw eigen kleine organisatie. Als zzp’er is het daarmee moeilijk om te kunnen bepalen of de verhouding tussen werkzaamheden, uurtarief, het maken van de kosten voor jouw onderneming en het salaris dat je eruit haalt voor jouw eigen levensonderhoud allemaal met elkaar in balans zijn. Een administratiekantoor voor zzp denkt hierin met jou mee en kan bepalen welke stappen je kunt ondernemen om jezelf meer lucht te geven.

Een plan voor de toekomst

Met jouw administratiekantoor voor zzp kun je ook een toekomstplan maken, door te bepalen hoeveel je nodig hebt voor eventuele investeringen om te groeien met jouw dienstverlening. Een specialist als Frank Hendriks is daarbij de aangewezen persoon om jou hierin te ondersteunen.