Fietslampjes bedrukken voor een ideaal promotieartikel

De herfst is al weer een tijdje onderweg en dat betekent dat de politie weer druk aan het controleren is voor de fietsverlichting. In de zomer en in de lente kun je overal naar toe fietsen zonder verlichting, maar in de herfst, vaak nadat de wintertijd in gaat, dan worden er flink vaak controles uitgevoerd. Uiteraard onder de pretext van een veilig verkeer, maar de echte reden is uiteraard het spekken van de schatkist. Het is ook niet voor niets dat de politie extra controleert op het moment dat er vanuit Den Haag meer druk wordt uitgeoefend om bepaalde statistieken te halen. Als uit de cijfers blijkt dat er te weinig boetes worden uitgeschreven, dan komt dat door een te lakse houding van de politie. Gelijk daarna zie je overal in Nederland controles. Vaak controleren ze op alcohol, maar vaak genoeg ook op verlichting en dat is dan vooral in de herfst het geval. Tevens kun je zonder verlichting prima verschillende politieauto’s voorbij fietsen, want het is schijnbaar alleen een strafbaar feit als ze er specifiek op controleren. Maar hoe krom dit ook mag zijn, jij kunt er je voordeel mee doen. Want heel veel mensen komen zonder verlichting uit de zomer en hebben in de herfst dan ook nieuwe fietslampjes nodig. Ze hebben uiteraard geen zin om compleet nieuwe fietsverlichting aan te schaffen en dus kunnen ze wel een paar fietslampjes gebruiken om de donkere maanden door te komen. Hier kun jij vervolgens op inspringen door fietslampjes te bedrukken en deze te verspreiden onder de fietsers. Als je doelgroep bestaat uit jongen mensen zoals studenten, dan is het een zeer goed idee om fietslampjes te bedrukken. Studenten kunnen altijd wel een extra set fietslampjes gebruiken. Want ook al hebben ze zelf al fietslampjes, het duurt nooit lang voordat ze deze kwijtraken. Tevens gaat de batterij leeg en dan hebben ze dus ook nieuwe fietslampjes nodig. Jij kunt die fietslampjes bedrukken en verspreiden onder je doelgroep. Je draagt daardoor bij aan een veiliger verkeer en tegelijkertijd promoot je je bedrijf doordat je je fietslampjes gaat bedrukken. Iedere gebruiker komt daardoor constant in aanraking met jouw bedrijfsnaam. Als ze vervolgens met deze lampjes een controle voorbij fietsen, dan zijn ze je bedrijf maar wat dankbaar. Doordat jij fietslampjes hebt bedrukt en verspreid, ontlopen de gebruikers immers een fikse boete. Het is dan ook wat je noemt een echte win-win situatie. Dus als je fietslampjes wilt bedrukken, kom dan vooral eens langs op promoboer.nl.

Fietslampjes bedrukken? Surf dan snel naar promoboer.nl

Als je inderdaad fietslampjes wilt bedrukken, dan kun je terecht op de website van promoboer.nl. Hier kun je namelijk verschillende promotieartikelen bestellen zoals:

  • Zadelhoesjes
  • Pennen
  • Zonnebrillen
  • Sleutelhanger
  • Muismatten

Via deze site kun je dus ook fietslampjes bedrukken. Je kunt zelf je ontwerp aanleveren zoals een logo of een bedrijfsnaam. Deze worden vervolgens op de fietslampjes gedrukt. Je kunt eerst vragen om een voorbeeld, zodat je precies weet hoe de fietslampjes eruit komen te zien. Als je tevreden bent, dan kun direct fietslampjes bestellen. Je kunt bestellen vanaf 500 paar, maar meer mag natuurlijk ook. Fietslampjes zijn niet duur, dus het is ook een goedloop promotiemiddel. Hierdoor kun je veel bestellen en kun je je naam onder een groot aantal mensen verspreiden.

Bestel het promotieartikel dat past bij je doelgroep

Fietslampjes zijn geschikt voor mensen die veel fietsen en mensen die vaak ook geen goed werkende verlichting op de fiets hebben. Dus het is niet zo gek dat je dit promotieartikel gebruikt om studenten te bereiken. Voor mensen op kantoor is een muismat of een usb stick waarschijnlijk geschikter.