Gepaste gevelreclame voor uw bedrijf

De uitstraling van uw bedrijfspand zegt veel over uw bedrijf en over uw producten. U bent als ondernemer u ervan bewust dat de juiste uitstraling hoort bij het product dat u verkoopt of de dienst die u levert en de kwaliteit daarvan. Een onderdeel daarvan is gevelreclame, waarmee u niet alleen uw bedrijfslocatie kenbaar maakt voor de buitenwereld, maar waarmee u tevens ook de kwaliteit uitstraalt die u wilt uitstralen naar de buitenwereld. Cassign is al jaren gespecialiseerd in het overbrengen van een kwalitatief hoogstaande uitstraling op diverse objecten, waaronder bedrijfspanden. Gevelreclame maakt dan ook deel uit van de mogelijkheden die Cassign biedt.

Gevelreclame gemonteerd op de muren van uw pand

Cassign is in de markt bekent als expert op het gebied van aangebrachte reclame. Denk daarbij aan:

  • Windowfilm
  • Belettering
  • Carwrapping

En nu dus ook voor gevelreclame. Dit voeren zij uit op zeer professionele wijze, waarbij de gevelreclame duurzaam en stijlvol op de muren van uw pand wordt aangebracht. U kunt hierbij denken aan de bedrijfsnaam, waarbij de letters in verschillende kleuren en diverse afmetingen en diktes kunnen worden aangebracht naast bijvoorbeeld een logo, dat eveneens in zelfde stijl kan worden aangebracht. De gevelreclame kan daarnaast ook worden verlicht. Hiermee is uw gevelreclame ook gedurende de donkere tijden op een dag, zoals in de avond of vroege ochtend, door het voorbijkomend verkeer goed te zien én te lezen. U zet hiermee uw bedrijfslocatie letterlijk in de spotlights en uw bedrijf daarmee op de kaart. De gevelreclame wordt op prachtige wijze onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf en u bent er dus van verzekerd dat het altijd conform uw wensen wordt uitgevoerd. Op www.cassign.nl zijn enkele voorbeelden te zien van de producten en diensten die Cassign levert, waaronder deze gevelreclame.

De overige diensten van Cassign

Zoals al eerder benoemd kunt u bij Cassign ook terecht voor windowfilm. Dit is een bekend fenomeen waarmee veel auto’s worden uitgevoerd. Het gaat hierbij om het aanbrengen van een getinte film over de ruiten, waarmee zonlicht en warmte in de auto sterk worden gereduceerd. Voor auto’s als stretchlimo’s wordt dit overigens ook gebruikt om de personen die zich in de auto bevinden aan het zicht te onttrekken. Om die reden is windowfilm ook een populaire keuze voor auto’s om inbraak tegen te gaan én het bijkomend voordeel is dat de windowfilm glassplinters bijeen houdt wanneer zich een ongeval voordoet. Een mooie oplossing voor elke auto dus. Daarnaast kan ook de hele auto voorzien worden van een coating of laag die niet alleen de auto beschermt tegen oppervlakkige schade als krassen, maar ook de kleur van de auto kunnen aanpassen of de kleur van een auto in mat uitvoering kunnen maken. Een bijzondere oplossing die steeds populairder wordt in het straatbeeld. Dichter bij gevelreclame is de belettering, waarbij u uw bedrijfsuitstraling ook kunt aanbrengen op bedrijfsauto’s. Wanneer u veel medewerkers hebt die de weg op gaan, of het nu gaat om monteurs in bedrijfsbusjes of accountmanagers die in personenauto’s op pad gaan, het wekt altijd een goede indruk wanneer zij voorrijden in een auto die op kwalitatieve wijze is voorzien van de uitstraling van het bedrijf, het merk, of het product dat zij vertegenwoordigen. U zorgt daarmee voor herkenbaarheid, voor betrouwbaarheid en daarnaast maken de medewerkers die voor uw bedrijf op pad zijn meteen ook professioneel reclame voor uw bedrijf, merk of product. Een beletterde auto is daarmee een rijdende reclamezuil voor datgene wat u maar met de wereld wilt delen, inclusief contactgegevens en een url naar uw website. Bent u geïnteresseerd in gevelreclame? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Cassign.