Gripzakjes

Wil jij kleine onderdelen of producten:

  • verpakken
  • beschermen
  • presenteren

Dan zijn gripzakjes daarvoor de ideale oplossing! Als het gaat om kleinere onderdelen of om artikelen die je verkoopt en die gewoon klein van formaat zijn, dan loop je altijd tegen het probleem aan hoe je deze in de eerste plaats nu het beste gewoon kunt verpakken en bewaren. Door hun formaat ben je ze immers maar zo kwijt, als je dit niet op de juiste manier doet. Wil je zeker weten dat je ze niet kwijt raakt, dan zijn gripzakjes ideaal. Hierin kun je ze met een aantal stuks tegelijk verpakken en doordat de zakjes over een goede sluiting beschikken, kunnen ze er niet zomaar uitvallen. Natuurlijk kun je ze ook wel op een andere manier opbergen, bijvoorbeeld in een bakje of doosje, maar vaak zijn deze toch eigenlijk wat te groot en heb je te maken met veel loze ruimte als je daar gebruik van maakt. Dat is natuurlijk zonde, jij wilt immers zo effectief en efficiƫnt mogelijk gebruik maken van de ruimte die je hebt. Dan is het gebruik van gripzakjes dus een aanrader.

Gripzakjes zorgen voor bescherming

Daarnaast is het zo dat gripzakjes ook voor bescherming zorgen. Doordat ze voorzien zijn van een goede sluitstrip, kan er niets uitvallen en kan er tegelijkertijd ook niet zomaar iets bij in komen. Wil jij bijvoorbeeld voorkomen dat het nat of vochtig kan worden, dan is dit dus erg handig. Door de strip zit alles wat je er in doet luchtdicht en vochtdicht verpakt en blijft het dus in optimale staat. Dat kan bij verschillende producten toch zeker wel van belang zijn. Tegelijkertijd is het zo dat je de sluiting van de gripzakjes toch zonder al te veel moeite open kunt maken als dat nodig is. Als jij er dus wat uit wilt halen of er juist bij in wilt stoppen, dan kan dit heel eenvoudig. Dat is niet alleen handig in een magazijn, maar bijvoorbeeld ook voor marktkooplui die kleine producten verkopen, zoals knopen, naalden of andere zaken. Zo weten ze zeker dat alles goed beschermd is. Bovendien zijn gripzakjes natuurlijk doorzichtig, je kunt zo door het plastic heen kijken. Dit betekent dat ze ook heel geschikt zijn voor het presenteren van artikelen. Iedere klant kan meteen zien wat er in zit, wat het tot uitstekend verpakkingsmateriaal voor in een winkel maakt.

Verschillende soorten

Daar komt bij dat gripzakjes over het algemeen zijn uitgerust met een speciaal gat of sleuf aan de bovenkant van het zakje, waardoor je ze gemakkelijk aan een rek op kunt hangen. Op die manier wordt het presenteren je dus nog een stuk eenvoudiger gemaakt. Je kunt dan immers heel eenvoudig een hele rij zakjes ophangen met daarin verschillende soorten producten. Lijkt dit jou ook erg handig en zou jij ook graag gripzakjes willen kopen om kleine artikelen of onderdelen in te verpakken, beschermen of presenteren? Dan moet je eens kijken naar de mogelijkheden die Vendrig Packaging biedt op dit gebied. Zij bieden verschillende soorten van deze zakjes, bijvoorbeeld met een ponsgat of met een eurosleuf. Van standaard dikte of van een extra dikke kwaliteit. Met of zonder een schrijfvlak. En uiteraard uitgevoerd in verschillende afmetingen. Het maakt daardoor niet zo veel uit waar je ze voor wilt gebruiken en wat je er in wilt stoppen, bij hen kun je altijd wel exemplaren vinden die precies voldoen aan de wensen die jij hebt. Wil je zaken gaan verpakken in handige gripzakjes die van een goede kwaliteit zijn, dan is Vendrig Packaging dus het adres om ze te kopen!