Groepsuitje organiseren? Dinerspel Amsterdam!

Ik had al ervaring met specialtours.nl omdat ik eerder een bedrijfsuitje met een dinerspel in Amsterdam heb georganiseerd via hen. Ik heb toen gekozen voor het Ik hou van Holland dinerspel, zie: tours.amsterdamtour. We hebben een topdag gehad. Toen ik voor de schone taak werd gesteld om een vrijgezellenfeest te organiseren, wist ik dus meteen dat ik specialtours.nl weer wilde inschakelen voor een dinerspel in Amsterdam. Ik ging meteen weer kijken op tours.amsterdamtour.nl/dinerspel/ en koos voor deze gelegenheid voor het Karaoke dinerspel in Amsterdam.

Dinerspel Amsterdam

Ik ben secretaresse van beroep en als er iets te organiseren valt, wordt er al gauw naar mij gekeken. Ondanks mijn ervaring met organiseren, ben ik natuurlijk net zo gespannen over de vraag of het allemaal goed zal verlopen en iedereen zich wel amuseert. Gelukkig wist ik dat ik met een dinerspel in Amsterdam van specialtours.nl de plank niet kon misslaan. De keuze voor het karaoke dinerspel in Amsterdam lag voor de hand omdat karaoke een guilty pleasure is van de bruid en zij doorgaans maar weinig de kans krijgt om daar iets mee te doen. Ondanks dat zij zelf niet echt verlegen is, schatte ik in dat velen van ons wel even over de drempel geholpen moesten worden door middel van een alcoholische versnapering. Omdat ik bij het bedrijfsuitje dat ik eerder organiseerde zo’n leuke ervaring had met de rondvaart door Amsterdam voorafgaand aan het dinerspel, leek het mij een leuk idee om ook nu weer wat drankjes te laten verzorgen op een rondvaart door Amsterdam. Het weer zat ons mee op de dag van het vrijgezellenfeest. De sfeer tijdens de rondvaart was uitgelaten en blij. Ondanks dat we allemaal relatief dichtbij Amsterdam wonen, waren velen van ons nog nooit op rondvaart geweest. Na de rondvaart gingen we naar het restaurant in het centrum van Amsterdam voor het dinerspel. Het driegangendiner was weer heerlijk verzorgd en zoals ik al gewend was van specialtours, was er weer keurig met alle wensen en bijzonderheden op dieetgebied rekening gehouden. Tussen de gangen door voerden wij in teams de meest hilarische acts op. Waar het zangtalent hier en daar wat te wensen overliet werd dat ruim goedgemaakt door de humor en het danstalent, wat over het algemeen wel ruim aanwezig was vonden we zelf. Het team van de “bride to be” ging welverdiend naar huis met de Mokum’s got talent award. Na het dinerspel gingen we Amsterdam nog even in en we hebben vervolgens heel gezellig met z’n allen in een hotel geslapen, zodat we de volgende dag bij het ontbijt nog napret hadden. Wederom een topdag met een dinerspel in Amsterdam!

Specialtours.nl

Als je een uitje moet organiseren voor een groep, zoals een bedrijfsuitje, een familiedag of een vrijgezellenfeest, dan ben je van succes verzekerd bij specialtours.nl. Een dinerspel in Amsterdam kan worden georganiseerd volgens diverse spelconcepten, bijvoorbeeld:

  • Ik hou van Holland dinerspel
  • Escape dinerspel
  • Jongens tegen de meisjes dinerspel

Naast dinerspellen kun je bij specialtours.nl terecht voor rondvaarten, stadswandelingen en fietstochten. Maar ook workshops in bijvoorbeeld Salsa dansen, koken of “Plat Amsterdams” behoren tot de mogelijkheden. 

Lees meer…