Heb jij een voorbeeld offerte nodig? 

Een goede offerte is natuurlijk belangrijk wanneer je een eigen onderneming hebt. Een goede offerte kan ervoor zorgen dat je een klant die eigenlijk twijfelt, toch nog kunt overhalen om voor jouw product of jouw dienste te kiezen. Het maken van een goede offerte kan echter wel lastig zijn. Daarom kun je gebruikmaken van een voorbeeld offerte van Facturatie Office. Met een voorbeeld offerte heb je een beetje een richtlijn om je eigen offerte zo goed mogelijk op te stellen. 

Een voorbeeld offerte van Facturatie Office 

Wanneer je dus een eigen onderneming hebt, is het soms nodig om een offerte op te stellen voor een klant. Dit kun je doen voor producten, maar ook voor dienstverlening. Het is dan belangrijk dat je offerte er goed uitziet, waardoor je de klant kunt overhalen om voor jou te kiezen. Nu kun je natuurlijk zelf je offertes opstellen, of je kunt dit uitbesteden aan een bedrijf. Wanneer je ervoor kiest om dit door een ander bedrijf te laten doen, loop je wel het risico dat het niet helemaal wordt zoals je zelf gehoopt had en ben je daarnaast ook nog eens een flinke som geld kwijt. Het is dan natuurlijk een aantrekkelijke optie om zelf je offertes samen te stellen. Dit bespaart je een hoop kosten, maar je moet dan wel weten waar je mee bezig bent. Een offerte maak je natuurlijk niet zomaar. Een offerte is een soort visitekaartje voor je bedrijf, voor je product of voor je dienstverlening. Een offerte is de eerste stap naar een samenwerking tussen jou en de klant en die moet natuurlijk perfect zijn. Je krijgt immers slechts eenmaal de kans om een goede indruk achter te laten. Wanneer je besluit om zelf je offertes te maken, is het handig om te weten waar je op moet letten. Een voorbeeld offerte is dan een handig hulpmiddel. Je kunt via Facturatie Office gratis een voorbeeld offerte downloaden. Dit voorbeeld kun je aanhouden, zodat je in ieder geval de belangrijkste zaken op je offerte hebt staan: 

  • Je product of dienst 
  • Leveringstermijn 
  • Het bedrag 
  • Je eigen bedrijfsgegevens 
  • Bedrijfsgegevens van de klant of opdrachtgever 
  • Termijn waarin opdrachtgever of klant moet beslissen 
  • Verwijzing naar je algemene voorwaarden 
  • Aangeven hoe de klant akkoord kan geven 

Eer zijn dus veel zaken waar je rekening mee moet houden bij het opstellen van een offerte. Gelukkig zijn er meerdere hulpmiddelen die je kunt gebruiken om de perfecte offerte te helpen opstellen. Zo kun je bijvoorbeeld gratis een voorbeeld offerte downloaden via Facturatie Office. Op die manier kun je de voorbeeld offerte als het ware nabouwen, zodat jouw offerte in ieder geval voldoet aan de richtlijnen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om met het softwarepakket van Facturatie Office aan de slag te gaan. Met deze software maak je in een handomdraai professionele offertes en facturen voor je onderneming. 

Download nu gratis het voorbeeld 

Wanneer je dus aan de slag wilt met het maken van een offerte voor je onderneming, is het handig om een voorbeeld offer te van Facturatie Office erbij te pakken. Hier staan alle onderdelen op die je offerte ook moet hebben en het voorbeeld voldoet aan alle richtlijnen. Zo hoef jij dus enkel het voorbeeld maar te volgen en aan te passen naar de huisstijl van jouw onderneming. Download gratis de voorbeeld offerte via facturatieoffice.nl en ga aan de slag met het maken van de beste offertes voor je onderneming. Wanneer je offertes in orde zijn, zul je ook merken dat je meer klanten binnen gaat halen.