Hoe kun je gastouder worden in Arnhem?

Je bent op zoek naar een leuke baan en ineens weet je het: Je wilt gastouder worden in Arnhem. Als je woonachtig bent in deze fijne stad dan kun je contact opnemen met thuiscreche.nl. Dit is een uniek concept dat garant staat voor professionele en kleinschalige kinderopvang, onder andere in Arnhem. Als je via thuiscreche.nl gastouder wilt worden in Arnhem dan kun je via de oranje knop contact met ze opnemen. Belangrijk daarbij is wel dat je rekening houdt met de eisen die ze stellen aan nieuwe gastouders, namelijk:

  • Je dient over de juiste kennis en diploma’s te beschikken
  • Je dient een kinder-EHBO certificaat behaald te hebben
  • Je huis moet ingericht zijn op de opvang van kinderen (en dus veilig!)

Het is dus niet alleen belangrijk dat jij zelf beschikt over de juiste kennis en diploma’s, maar uiteraard moet ook jouw huis voldoen aan meerdere eisen. Als thuiscrèche wordt je namelijk niet alleen geacht de kinderen op bepaalde tijden op te vangen, maar zul je ze ook moeten kunnen vermaken. Uiteraard moet je woning ook volkomen veilig zijn voor kinderen, want je kunt ze nooit allemaal tegelijk in de gaten houden, en dus mogen er geen scherpe hoekjes zijn waar ze zich aan kunnen bezeren. Als je dit allemaal in orde hebt dan kun je gastouder worden in Arnhem. Neem dan contact op met thuiscreche.nl en vraag meer informatie over de procedure aan. Deze sturen ze je dan zo snel mogelijk op. Als je alles in huis hebt kun je beslissen of je de stap wilt nemen, waarna ze je zullen begeleiden met het starten van je eigen opvang, oftewel je eigen thuiscrèche. 

Gastouder worden in Arnhem: Waar begin je?

Als je via thuiscreche.nl aan de slag wilt als franchiser en met hun formule gastouder wilt worden in Arnhem, dan heb je uiteraard een Hoe kun je gastouder worden in Arnhem?inschrijving bij de Kamer van Koophandel nodig. Als je niet zo goed weet hoe het allemaal werkt om zelfstandig ondernemer te zijn dan zit met het hebben van een thuiscrèche goed. Je krijgt via thuiscreche.nl namelijk je eigen, persoonlijke adviseur toegewezen. Deze persoon zal jou helpen met het opzetten van je crèche en alles vertellen over wat je allemaal moet doen qua administratie enzo. Met hun hulp wordt het stukken makkelijker om gastouder te worden in Arnhem, en heb je binnen no-time je eigen thuiscrèche. Het is een ontzettend leuke manier om je geld te verdienen, dus als je dol bent op kinderen en je huis is geschikt, meld je dan snel aan!

Gastouder worden in Arnhem: Je crèche promoten

Het is eigenlijk heel makkelijk om via thuiscreche.nl te starten en gastouder te worden in Arnhem. Maar hoe vindt je eigenlijk klanten? Oftewel, hoe bereik je ouders die op zoek zijn naar een gastouder? thuiscreche.nl helpt je daarbij. Je zult namelijk reclame moeten gaan maken en dat kan lastig zijn als je daar geen kaas van hebt gegeten. Met het marketingplan van thuiscreche.nl lukt het je echter wel! Je zult merken dat je binnen de kortste keren klanten hebt en lekker aan de slag bent in je eigen crèche aan huis. En als je denkt dat het dan stopt met de begeleiding hebt je het mis. Bij thuiscreche.nl zijn ze namelijk altijd bereikbaar voor vragen en houden ze indien gewenst een oogje in het zeil. het enige wat jij hoeft te doen is de kinderen op te vangen, veel plezier!