Houd uw bedrijfsuitje in Twente!

Bent u lid van de personeelsvereniging van het bedrijf waarvoor u werkt? Dan mag u vast en zeker eens in het halfjaar een feest organiseren. Naast de gebruikelijke borrels en andere activiteiten die jullie op de vrijdagmiddag houden wilt u wellicht zo nu en dan een bedrijfsuitje in Twente vieren. Uiteraard mits uw bedrijf zich in deze mooie oostelijke streek van Overijssel bevindt dan wel in een ader deel van de ze provincie, in Gelderland of in Drenthe. Hebt u de tijd en het vervoer om vanuit de Randstad een bedrijfsuitje in Twente te houden? En is uw oog op twentskwartiertje.nl gevallen? Dan bent u vanzelfsprekend ook van harte welkom. Elke bedrijf in Nederland is namelijk meer dan welkom. Vanwege de bekende gastvrijheid van deze streek en het feit dat wij diverse uitjes voor u in petto hebben is dit oord een populaire streek. Het is de ideale plek om na een drukke periode met uw collega’s tot rust te komen. Daarom bieden wij naast diverse teambuildingmogelijkheden ook allerlei leuke rustige activiteiten aan. U kunt daarbij denken aan onder andere solex rijden of zelfs tuktuk rijden met een aantal collega’s maar ook aan scooter- en tandem rijden door de prachtige natuur. Het is veel te koud of is er sprake van heftige regenval? Ook dan kunt u met een gerust hart een bedrijfsuitje in Twente bij ons vieren omdat we beschikken over een ruime binnenhal waar we diverse leuke spelletjes aanbieden.

U krijgt geen genoeg van dit bedrijfsuitje in Twente

Wilt u echt aan het team werken omdat u merkt dan veel personeelsleden slecht gemotiveerd zijn? Kennen ze elkaar amper en is het werk niet bepaald uitdagend? Dan kan een teambuildingactiviteit absoluut zijn vruchten afwerpen. Men leert op een speelse en toch ook uitdagende manier om op elkaar te vertrouwen. Men draagt nieuwe ideeën aan die later op de werkvloer ook van pas kunnen omen. En er ontstaan tijdens een bedrijfsuitje in Twente altijd wel nieuwe contacten die later uit kunnen bloeien tot stevige vriendschappen en zelfs tot romantische relaties. Wij hebben dat in ieder geval vaak zien gebeuren en daar wordt ons personeel ook altijd weer erg vrolijk van. Een bedrijfsuitje in Twente houden is de perfecte manier om uit te rusten en op een speelse manier een andere kant van uw collega’s te ontdekken. Ook na de activiteit mag u op ons rekenen want u kunt blijven dineren, in de avond bieden we ook spellen aan en er kan natuurlijk flink gefeest en gedronken worden als daar een grote behoefte naar is. Wilt u weten wat het kost? Vraag dan een offerte aan. Dat kan direct online door het digitale contactformulier in te vullen en op te sturen. We doen ons best om u binnen een werkdag te voorzien van deze vrijblijvende offerte.

We organiseren graag vele soorten feesten

We beschikken over diverse faciliteiten zodat we er een echte topdag van kunnen maken, ongeacht het feest dat u wilt komen vieren. Want u kunt niet enkel bij ons terecht voor een bedrijfsuitje in Twente. Nee, u bent tevens van harte welkom voor:

  • Het vieren van een vrijgezellenfeest,
  • Of kom een gezellige familiedag voor jong en oud vieren,
  • We kunnen ook naar u toekomen! Wilt u bijvoorbeeld een buurtfeest organiseren? We helpen u graag met onder andere de levering van allerlei attributen om het feest op te vrolijken.

Wilt u graag wat impressies opdoen en hebt u niet genoeg aan onze website? Bezoek dan de sociale media waar we lid van zijn om nog meer foto’s te bekijken. U vindt ons op Facebook en Twitter.