Ik schakelde de hulp in van een advocaat erfrecht

Vorig jaar is mijn vader overleden en daardoor kwam er een behoorlijke erfenis vrij. Het geval was echter dat mijn vader en ik vele jaren geleden in een groot conflict terecht zijn gekomen en sindsdien hebben wij nooit meer contact gehad. Ik had daarom ook niet verwacht dat de afhandeling van de erfenis zonder slag of stoot zou gaan en al heel snel bleek ik daar volkomen gelijk in te hebben. Ik ontdekte namelijk dat mijn vader geprobeerd had om mij van de erfenis uit te sluiten. Dat was iets waar ik bezwaar tegen wilde maken en vandaar dat ik maar eens op zoek ben gegaan naar een goede advocaat erfrecht. Het is namelijk een heel ingewikkelde procedure om zelf uit te zoeken hoe je te werk moet gaan om je aandeel van de erfenis op te vragen en vandaar dat ik ben gaan kijken of ik ergens een goede advocaat erfrecht kon vinden. Ik las op het internet heel positieve berichten over de advocaat erfrecht van Brenneradvocaten.nl en vandaar dat ik maar een keer naar de site van dit bedrijf ben gegaan om te kijken wat ik hier allemaal aan informatie zou kunnen vinden. Toen ik las wat deze advocaat erfrecht allemaal voor mij zou kunnen betekenen, was het voor mij snel duidelijk dat ik graag met deze mensen zou willen werken. Ik wilde namelijk graag snel en goed geholpen worden en ik las dat deze mensen dat ook graag willen. Daarbij vond ik het heel prettig om te lezen dat deze advocaat erfrecht van vele markten thuis was en ook over veel ervaring beschikt. Vandaar dat ik diezelfde dag nog even contact met de mensen van dit kantoor heb opgenomen om te horen wat zij voor mij zouden kunnen betekenen.

Dankzij deze advocaat erfrecht heb ik mijn legitieme portie verworven

Toen ik eenmaal contact had opgenomen met deze advocaat erfrecht van Brenneradvocaten.nl, kreeg ik te horen dat het in Nederland eigenlijk niet mogelijk was om een kind uit te sluiten van de erfenis. Dat was voor mij heel fijn om te horen en vandaar dat ik graag wilde weten wat er voor mij aan mogelijkheden was om alsnog een deel van de erfenis te ontvangen. De advocaat erfrecht vertelde mij dat er zoiets bestond als de legitieme portie. Dit houdt in dat een kind altijd het recht houdt op een bepaald deel van de erfenis. Ik meende dat het hier ging over het kindsdeel, maar het bleek hier om iets heel anders te gaan. Het is namelijk zo, zo vertelde deze advocaat erfrecht mij, dat een kindsdeel gegeven wordt in situaties waarin geen conflicten zijn ontstaan. In ons geval was dat dus echter wel zo en vandaar dat ik nu enkel nog aanspraak kon maken op mijn legitieme portie. Vandaar dat ik hier graag een procedure voor wilde opstarten en samen met de advocaat erfrecht heb ik uitgezocht hoe ik dit kon verwezenlijken. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan, want uiteindelijk heb ik precies gekregen waar ik recht op had.

Ik heb mijn doel gehaald

Inmiddels is de hele zaak achter de rug en kan ik u zeggen dat ik mijn legitieme portie heb weten te krijgen. Dit alles dankzij de hulp van Brenneradvocaten.nl. Ik kan daarom zeggen dat:

  • men hier heel goede ondersteuning biedt
  • ik zonder de hulp van dit kantoor mijn legitieme portie nooit had ontvangen
  • ik dit kantoor aan iedereen van harte aanbeveel

Kijk snel even op de site van Brenneradvocaten.nl voor meer informatie.