In ons bandencentrum vindt u vele caravanbanden

De lente staat voor de deur en dat betekent dat u waarschijnlijk de caravan, bij wijze van spreken, weer uit het vet haalt. Het is in ieder geval de hoogste tijd om dit vakantievoertuig aan een grondige inspectie te onderwerpen. U let vooral op de caravanbanden want het hele gewicht van de caravan rust daarop. Hebben ze de maandenlange stilstand overleefd? Zijn de caravanbanden nog altijd uitgelijnd? Hoe staat het met de druk en de slijtage? Dit zijn belangrijke vragen en het komt dan ook regelmatig voor dat men voor deze vraagstukken bij ons langskomt. Want wij van technowheels.nl zijn gespecialiseerd in het repareren van caravans, campers, oldtimers maar ook zeker personenwagens en bedrijfsauto’s. Mocht het nodig zijn dan kunnen we u adviseren over de staat van uw huidige caravanbanden. We kunnen er wellicht de buitenband van vervangen, mits dat mogelijk is bij het type band, we kunnen het uitlijnen en vullen met lucht. Maar we kunnen het vanzelfsprekend ook in zijn geheel vervangen als wij dat noodzakelijk achten. Dat doen we echter nooit zonder overleg. U hebt dan ook altijd het laatste woord. Toch hopen we dat u ons advies niet in de wind zult slaan want u bent daarmee een verhoogd risico op de weg. Veiligheid staat voorop vinden wij en het vervangen van caravanbanden kan een uitzonderlijk positieve invloed hebben op uw rijgedrag.

Meer weten over uw caravanbanden? Kom eens bij ons langs

U zoekt aldus naar een bedrijf dat u advies kan geven over caravanbanden. Dat is dan ook waar wij om de hoek kijken. U vindt onze garage in Krimpen aan den IJssel, in Zuid-Holland. Op maandag bent u op afspraak welkom, op de rest van de doordeweekse dagen kunt u van 09:00 uur tot 17:00 uur vrijblijvend langskomen. En op zaterdag bent u tevens op afspraak welkom. We hebben een brede selectie aan caravanbanden standaard op voorraad. Dus neem de caravan direct mee zodat we de staat van de banden kunnen beoordelen en, mits nodig, de nieuwe caravanbanden er direct onder kunnen plaatsen. Kijk ook eens verder in onze werkplaats. Zo kunt u er diverse velgen bestellen voor uw personenwagen. Hebt u uw banden altijd al eens willen tunen? Sla dan uw slag en koop deze stoere velgen. U bent immers maar een keer jong. Afijn, in deze tekst willen we ons voornamelijk richten op de caravanbanden:

  • Caravanbanden zorgen er doorgaans niet voor dat u een betere wegligging hebt of dat u meer comfort hebt tijdens een rit naar de camping,
  • Ze hebben daarnaast erg veel te lijden onder het gewicht van de caravan,
  • U zult rustiger moeten rijden als er een caravan aan gekoppeld is,
  • Dus dat betekent dat het om zeer sterke caravanbanden moet gaan die het gewicht kunnen dragen, er zo min mogelijk voor zorgen dat uw rijcomfort er onder te lijden heeft en die tegelijkertijd langdurig stil kunnen staan zonder te slijten.

Ook voor onderhoud aan uw caravan bent u bij ons welkom

Hebt u net als ons ook een hoge rijstandaard? Wilt u zonder problemen met de caravan afreizen naar de warme zuidelijke delen van Europa? Of gaat u juist naar het oosten of noorden van Europa? Waar u dan ook heen gaat, zorg ervoor dat het de wagen aan niets ontbeert. Vraag ons gerust om advies, we kunnen u per mail en telefoon al heel wat persoonlijk advies geven. Krijgen we de indruk dat u het beste eventjes kunt langskomen? Dan kan er direct een afspraak ingepland worden en dan zien we u hopelijk snel!