Je wilt online een cadeau bestellen?

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een webshop waar je gemakkelijk online een cadeau kunt bestellen, anders was je dit stukje niet aan het lezen. Ik heb voor jou de beste tip, namelijk de webshop van 100 Procent Leuk. Daar vind je een groot assortiment aan originele cadeautjes, welke ook nog eens super leuk zijn verpakt. Ik heb er al heel veel gebruik van gemaakt, en heb de kast vol liggen met leuke aardigheidjes uit hun online winkel, zodat ik altijd iets leuks heb liggen wat ik kan gebruiken om als cadeau aan iemand te geven die jarig is, of bijvoorbeeld zijn/haar diploma heeft gehaald of iets dergelijks. In de webshop van 100 Procent Leuk vindt je cadeautjes in verschillende categorieën, en voor verschillende doelgroepen. Zo kun je er shoppen voor je moeder, zus of vriendin, maar ook specifiek voor iemand die je succes wilt wensen of die zwanger is. En je kunt heel gemakkelijk deze doelgroep selecteren zodat je niet de hele webshop hoeft af te zoeken naar het meest geschikte cadeau voor deze persoon. Het fijnste aan 100 Procent Leuk vind ik dat ze alles zo leuk verpakken. Ik ben niet zo creatief en kan op zich heus wel een leuk cadeautje uitzoeken, maar leuk inpakken lukt me dus nooit. Het wordt altijd een beetje een slordig geheel, en dus ben ik maar al te blij dat een aardigheidje van 100 Procent Leuk altijd kant-en-klaar, ingepakt en wel bij mij thuis wordt bezorgd.

Een cadeau thuis laten bezorgen

Als je het moeilijk vindt om voor bepaalde personen een geschikt cadeau te vinden, of je hebt simpelweg geen tijd om de stad in te gaan en op zoek te gaan, dan is de webshop van 100 Procent leuk echt een aanrader. Daar bestel je namelijk allerlei soorten cadeautjes, welke ze bij een orderbedrag vanaf €50,- al gratis, ingepakt en wel, bij je thuis bezorgen. Wat ik altijd doe is het volgende: Ik bestel meerdere cadeautjes bij hen tegelijk, waardoor ik profiteer van de gratis verzendkosten, en leg vervolgens gewoon een deel daarvan in de kast, zodat ik altijd een leuk aardigheidje voor de hand heb als ik onverwachts naar een verjaardag of feestje moet. Ik vergeet namelijk nogal eens om een cadeau te kopen voor iemand verjaardag, dus dan vind ik het fijn om te alle tijden iets achter de hand te hebben liggen, wat ik aan diegene kan geven. 100 Procent Leuk heeft meer dan genoeg basic cadeautjes, welke je voor veel verschillende gelegenheden kunt gebruiken, ideaal dus!

Een cadeautje voor een verjaardag kopen

Natuurlijk heeft 100 Procent Leuk veel neutrale opties als je een cadeau zoekt, maar ook specifiek voor een verjaardag hebben ze leuke dingen, zoals:

  • Een luxe voetenbadje
  • De ‘dikke knuffel cadeaudoos’
  • Het verjaardagspakket
  • Het gefeliciteerd-snoephuisje

Als je zelf een pakketje met cadeautjes wilt samenstellen kan dat natuurlijk ook. Dan bestel je er in hun webshop gewoon zo’n leuke papieren cadeauverpakking bij. Dit zijn stevige, papieren zakken met een handvat en een super leuke print, die je kunt vullen met allerlei kleine dingetjes, zoals badschuim, snoep en zeepjes. Als je er ook nog een persoonlijk kaartje indoet heb je echt een super leuk cadeau waarmee je zeker indruk maakt!

https://www.100procentleuk.nl/