Kom naar de kapper in Blerick!

Veel mensen vinden het niet leuk om naar de kapper te gaan. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat hun kapper niet goed gehoor kan geven aan de wensen van de klant. Dat is iets waar wij van kapsalon Kek Haarmode een broertje dood aan hadden en vandaar dat wij ons gericht hebben op het verlenen van exact de diensten die de klant van ons vraagt. Wij heten u daarom van harte welkom om een keer bij ons als kapper in Blerick langs te komen. Wij kunnen u namelijk heel goed helpen en wij helpen u dan ook graag aan het kapsel dat u graag zou willen hebben. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn. Als kapper in Blerick kunnen wij namelijk alles realiseren wat u maar zou willen. Wij kunnen bijvoorbeeld uw oude model bijknippen wanneer u graag weer verzorgd voor de dag wilt komen. Ook kunnen wij u uiteraard van een geheel nieuw kapsel voorzien. Dit betekent dat u dus altijd welkom bent om bij ons in de stoel plaats te nemen. Als kapper in Blerick kunnen wij goed bekijken wat u het beste zou staan. Mocht u daarom graag een keer van coupe willen veranderen, dan hopen wij dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Hier kunt u namelijk niet alleen meer lezen over onze diensten, maar ook kunt u hier terecht wanneer u op zoek bent naar ons telefoonnummer. Wij hopen daarom van harte dat wij u snel een keer op Kekhaarmode.nl zouden mogen ontvangen. Wij zijn een kapper in Blerick waar u altijd terecht kunt. Het maakt niet uit of u een afspraak maakt of niet. Wij helpen u altijd. Mocht u echter graag op tijd geholpen willen worden, dan raden wij u wel aan om even een afspraak met ons in te plannen. Zo kunt u binnenlopen vlak voordat u geholpen gaat worden en kunnen wij zorgen dat wij u op tijd kunnen helpen. Aarzel daarom niet langer en plan snel een afspraak met ons als kapper in Blerick in.

Wij zijn een kapper in Blerick voor mannen, vrouwen en kinderen

Mocht u een keer met het hele gezin bij ons langs willen komen, dan bent u altijd van harte welkom. Wij kunnen namelijk niet alleen dames van een goed kapsel voorzien, wij zijn er ook voor de mannen en de kinderen. Wij zorgen er als kapper in Blerick graag voor dat de kinderen zich vermaken bij ons. Wij kunnen hen tijdens het knippen goed bezig houden zodat zij stil blijven zitten en wij hen een heel goed kapsel kunnen geven. Mocht u dus kinderen hebben die moeilijk stil kunnen zitten, dan kunt u altijd even naar onze salon komen. Wij weten wel raad met drukke kinderen. Ook voor mannen bieden wij optimale mogelijkheden om een goed kapsel te krijgen. Wij hopen daarom dat u een keer met het gehele gezin naar ons als kapper in Blerick wilt komen. Wij raden u wel aan om wanneer u met een groep komt, een afspraak met ons in te plannen. Dan hoeft u namelijk nooit lang te wachten.

U bent van harte welkom!

Wij hopen u een goede indruk te hebben kunnen geven van onze mogelijkheden. Wij raden u aan om snel een afspraak in te plannen. Wij kunnen u namelijk:

  • voorzien van een mooi nieuw kapsel
  • uw man, vrouw en kinderen ook voorzien van een nieuw kapsel
  • u advies geven over hoe uw haar goed te verzorgen

Kijk voor meer informatie even op Kekhaarmode.nl.