Laat je wenkbrauw laseren voor een permanent resultaat

Het gezichtshaar, hoofdhaar en verder ook al het andere haar op je lichaam, is constant aan het groeien. Daarom moet je om de zoveel tijd naar de kapper. Dat is voor je hoofdhaar niet zo erg, want daardoor kun je ook experimenteren met verschillende haarstijlen. Mannen hebben baardgroei en dat kan heel vervelend zijn, want ze moeten daardoor elke ochtend tijd inruimen om te scheren. Maar het is ook fijn natuurlijk, want ze hebben dan altijd de optie om een baard te laten staan. In sommige gevallen verandert het jonge uiterlijk in dat van een stoere kerel. Dat allemaal omdat men wat haartjes op de kin laat staan. Maar in veel gevallen is haargroei gewoon enorm vervelend. Vooral vrouwen hebben er last van, omdat van vrouwen wordt verwacht dat zij een gladde haarloze huid hebben. Dat betekent dat vrouwen altijd hun benen moeten scheren, de oksels, en de schaamstreek. Sommige mannen doen dit ook wel, maar bij mannen is het eerder optioneel, terwijl het bij vrouwen toch wel stilzwijgend wordt verwacht. In de jaren 70 was dat natuurlijk wel anders, dus het is wel degelijk tijd- en cultuurgebonden. Maar in de huidige tijd en in de westerse cultuur is er een bepaalde norm en die norm vertelt ons dat gladde benen en een haarloze oksel beter is dan het harige alternatief. Daarnaast hebben vrouwen ook nog eens te maken met wenkbrauwen. Als de wenkbrauw van mannen wat wild groeit, dan is dat niet zo’n probleem, maar bij vrouwen valt dat meteen op. Daarom moeten vrouwen epileren en daar kun je als vrouw zijnde wel eens goed zat van worden. Laat daarom je wenkrouw laseren, want dan ben je permanent van het hele wenkbrauw probleem verlost. Overigens kun je ook je beenharen of okselharen laten laseren. Maar dat is weer een andere behandeling dan een wenkbrauw laseren. Door je wenkbrauw te laseren bepaal je zelf hoe de wenkbrauw eruit komt te zien. Jij bepaalt de vorm, de hoeveelheid haar, de lengte, de dikte, et cetera. Vervolgens wordt je wenkbrauw in de juiste vorm gegoten door de wenkbrauw te laseren. Alle overtollige haren worden dus weg gelaserd en die komen voorlopig dan ook niet meer terug. Dus je hoeft niet meer naar de schoonheidssalon om je wenkbrauwen te laten epileren. Je hoeft ook niet zelf in de weer met het bijwerken van de wenkbrauwen. Maar voordat het zover is, moet je je wenkbrauw laten laseren. Hieronder lees je precies waar je dat kunt realiseren.

Laat je wenkbrauw laseren bij Time 4 PMU

Mocht je je wenkbrauw laten laseren, dan kun je terecht bij Time 4 PMU. Hier kun je direct beide wenkbrauwen laten laseren voor een permanent resultaat. Je kunt dus een blijvende invloed uitoefenen op hoe jouw wenkbrauwen eruit zien en dus ook wat jouw gezichtsuitstraling zal zijn. De wenkbrauwen, de vorm en de stand ervan, zorgen voor een groot deel van je natuurlijke gezichtsuitstraling. Het is niet voor niets dat vrouwen, wanneer ze hun wenkbrauw niet laseren, zoveel tijd kwijt zijn aan het bijwerken van hun wenkbrauwen. Dus als jij je tijd wilt spenderen aan andere zaken en niet altijd maar weer naar de schoonheidsspecialist wilt gaan, dan is het een zeer goed idee om gewoon even je wenkbrauw te laseren.

Neem zelf contact op via de site

Via de site van permanente-make-up-rotterdam.nl vind je een knop waarmee je contact kunt opnemen. Ook kun je via de site een afspraak maken. De site is dan ook geschikt voor:

  • Contact
  • Informatie
  • Afspraken maken