Noppenfolie is ideaal en betaalbaar opvulmateriaal

Noppenfolie, het is niet alleen leuk om in te knijpen, het is een uitstekend beschermend vulmateriaal dat doorgaans te prefereren is boven karton, plastics of wikkelfolie. Grotere elektronica wordt hierin verpakt, vaak in combinatie met piepschuim. Webwinkels die gevoelige waren versturen maar ook groothandels die de retail voorzien zitten regelmatig verlegen om rollen noppenfolie, ook wel bekend als bubbeltjesplastic. Bij viv bent u aan het juiste adres als u in groten getale verpakkingsmateriaal en toebehoren wilt kopen. Dit is dan ook geen webwinkel voor alleen de particulier. Viv is een groothandel van zeer divers en uiteenlopende verpakkingsmaterialen. Als bedrijf kunt u gebruik maken van onze webwinkel omdat u direct uw bedrijfsgegevens waaronder uw BTW nummer en KVK-nummer in kunt vullen. Ook als particulier bent u van harte welkom voor kleinere bestellingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een partij dozen, handig als u binnenkort gaat verhuizen. En als u dan toch gaat verhuizen kunt u wellicht ook wel een rol noppenfolie gebruiken om daarmee uw glaswerk te beschermen tijdens het vervoer. Zo ziet u maar weer dat voor beide segmenten noppenfolie als geroepen komt. En in welke afmetingen of kwantiteit u het dan ook wilt hebben, op factuur, betalingen in termijn dan wel reguliere vaste bestellingen, bij ons kan het allemaal in overleg geregeld worden. Mocht u hier nu al vragen over hebben dan hopen we dat u even de tijd neemt om ons een bericht te sturen want wij helpen u graag op weg.

Met noppenfolie weet u zeker dat uw producten heel aankomen

U kunt noppenfolie gebruiken om gevoelige technologie veilig mee in te pakken. Het kan vervolgens direct in de doos die u wilt versturen in het binnenland of naar het buitenland. Zorg er vooral voor dat u de doos veilig dichtplakt met sterke tape. Deze tape kunt u ook bij Viv bestellen. Een extra sticker als waarschuwing op de doos dat het gevoelige waar bevat is ten slotte geen overbodige luxe. Naast elektronica denken we ook aan glaswerk, porselein, kristal en andere materialen die snel breken. Sieraden kunt u ook maar beter verpakken in noppenfolie. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is eenvoudig af te rollen en op maat te snijden of knippen. Dus voor iedere inpaktafel of inpakbalie is een rol noppenfolie simpelweg onontbeerlijk. En het mooie aan dit materiaal is dat het meerdere malen gebruikt kan worden. Gooi het dan ook niet zomaar weg maar geef het een tweede of derde leven. Is het echt niet meer te gebruiken? Gooi het dan netjes weg bij uw plastic afval zodat het kan worden hergebruikt. In deze moderne tijden heeft het recyclen van plastic, net als het hergebruik van diverse andere grondstoffen, een absolute prioriteit. Wij maken bij de productie van noppenfolie enkel gebruik van duurzame materialen. Naast de verkoop van al deze verpakkingsmaterialen doen wij ook aan drukwerk. We kunnen bijvoorbeeld uw dozen direct al voorzien van een bedrijfslogo of uw bedrijfsnaam!

Vergeet niet om ook even bij onze vele andere verpakkingsmaterialen te kijken

Het moge duidelijk zijn dat wij het ideale adres zijn voor noppenfolie en alle daarbij behorende producten. Voor vragen, opmerkingen en wensen kunt u zich richten tot onze klantenservice. Zij zijn telefonisch en per mail te bereiken. Zelfs via de chat kunt u live met een medewerker spreken. We nodigen u graag eens op afspraak uit op ons kantoor in Veenendaal, Utrecht. Wij weten hoe belangrijk deze basisartikelen voor een bedrijf kunnen zijn en daarom houden we een hoge kwaliteit in acht. Ervaar het zelf en bestel eens via de webshop!