Online bloemen versturen

Als je op zoek bent naar een super origineel cadeautje om iemand mee te verrassen dan is bloemen versturen naar diens adres iets waar je wellicht nog niet aan had gedacht. Cadeautjes per post zijn altijd origineel, omdat degene ze niet verwacht, en bloemen verzenden is veel makkelijker dan het lijkt. Bovendien houdt vrijwel iedereen van bloemen en kun je daarmee de plank dus haast niet misslaan. In de webshop van Frederique’s Choice heb je de keuze uit ontzettend veel verschillende boeketten en leuke extra’s. Deze kun je per stuk bestellen en vervolgens wanneer je maar wilt, op het door jou opgegeven adres laten bezorgen. Diegene zal verrast zijn als blijkt dat er wordt aangebeld en iemand een verse bos bloemen vergezeld van een persoonlijke boodschap komt bezorgen. Dit kun je bijvoorbeeld doen voor iemands verjaardag, als iemand is geslaagd, voor een trouwdag of elke andere gelegenheid die je maar kunt bedenken. Maar als we heel eerlijk zijn is er natuurlijk niet per se een reden nodig om bloemen te versturen. Het is een fijn aardigheidje als je iemand gewoon eens wil laten weten dat je aan diegene denkt. Het is een klein gebaar met een grote betekenis. Ze zeggen niet voor niets: Bloemen houden van mensen. 

Planten of bloemen versturen per post

Op de website van Frederique’s Choice kun je ervoor kiezen om bloemen te versturen naar de persoon die je een aardigheidje cadeau wilt doen, maar het leuke is dat ze nog meer keus hebben! Je kunt er namelijk al het volgende bestellen en laten bezorgen:

  • Verse bossen bloemen in allerlei kleuren en samenstellingen.
  • Diverse planten en zelfs kleine olijfboompjes.
  • Repen Tony’s Chocolonely
  • Flessen wijn
  • Accessories voor bloemen zoals vazen en bollenschepjes

Als je dus van plan bent om iemand te feliciteren, bedanken of simpelweg een lieve boodschap te sturen, overweeg dan eens om planten of bloemen te versturen per post, via de handige webshop van Frederique’s Choice. Voeg bij je  bestelling gemakkelijk een persoonlijke boodschap toe en laat Frederique’s Choice de rest regelen. De bloemen of planten worden dan bezorgd op het door jou gekozen moment, bijvoorbeeld op de verjaardag van diegene, en jij hebt er verder geen omkijken naar.

Brievenbus bloemen versturen

Als je slechts een klein budget hebt voor bloemen versturen of het niet nodig vind om een grote bos naar iemand te sturen kun je ook kiezen voor de speciale pakketjes met brievenbusbloemen. Deze zijn door Frederique’s Choice speciaal samengesteld om via brievenbuspost verstuurd te worden. Dit zijn kleine, kartonnen doosjes met kleine setjes bloemen, eventueel vergezeld van materiaal om ze mee te stylen. Er is bijvoorbeeld een pakketje met vier mini-vaasjes die je gelijk kunt gebruiken om de bloemen in te zetten. Deze kost maar €16,95, en dat is inclusief de bloemen! En omdat ze in de brievenbus passen betaal je slechts €3,95 aan verzendkosten. Voor dat geld ga je toch niet helemaal naar de bloemenwinkel en vaasjes uitzoeken en deze zelf aan die persoon geven? Al met al is het een super handige bloemen versturen-service voor een scherp prijsje, en daar maak ik al jaren dankbaar gebruik van.