Ramen laten tinten met folie

Mijn man is gek op auto’s. We hebben er twee, waarvan hij er laatst een heeft laten beplakken met blinderende folie. Dat gaf de auto volgens hem een extra stoere look. Ik vond dat zelf niet zo belangrijk. De ramen tinten met zulke folie had voor mij heel andere voordelen. Met folie op de ramen hebben we in de auto:

  • Minder last van inkijk
  • Lagere temperaturen in de zomer
  • Minder kans op inbraak
  • Bescherming tegen UV-straling

Omdat de we hond regelmatig meenemen vond ik het belangrijk dat de auto niet te warm zou worden. Daarom hebben we dus ook de ramen laten tinten. Ook interesse in folie op de ruiten van uw auto, waardoor u minder last heeft van inkijk, hitte en UV-straling? Dan kunt u bij autobedrijven in heel Nederland terecht. Wij hebben onze ramen laten tinten bij https://www.mrcardesign.nl/, na een tip van een vriend van ons. Voor een schappelijke prijs konden we onze autoruiten laten beplakken met folie. Bovendien was het in een uur al klaar, dus we konden zo weer verder rijden met onze auto. Ik moet eerlijk zeggen dat hij er ook wel als nieuw uitziet. Het geeft een totaal andere uitstraling aan de auto met zulke donkere ruiten. Als je voor dit soort folie kiest om je ramen te laten tinten hoef je niet bang te zijn dat de auto wordt afgekeurd bij de APK, of dat de politie je aanhoudt. Mr Cardesign gebruikt alleen folie die door de RDW toegestaan is. De voorruit mag niet beplakt worden met deze folie vanwege veiligheidsvoorschriften. De medewerkers van de garage kunnen je alles vertellen over wat wel en niet toegestaan is. Op basis daarvan kun je een keuze maken, en kiezen welke ramen je wilt tinten.

Ramen tinten voor taxi’s

Onze zoon rijdt in een taxi en had na het zien van de auto van mijn man ook wel interesse. Wij hebben hem doorverwezen naar de website van Mr Cardesign (https://www.mrcardesign.nl/) en ook hij heeft zijn taxi’s laten behandelen door deze garage. Ramen tinten was voor hem nog goedkoper, omdat hij het als bedrijfskosten op kon voeren. De taxi’s hebben nu een extra chique uitstraling. Hij hoopt dat hij er meer klanten mee kan trekken. Nu kunnen klanten net iets anoniemer met hem meerijden. Omdat zijn taxi’s zwart van kleur zijn is de hele auto nu een geheel. Ook voor hem geldt dat hij de temperatuur in de auto veel beter kan beheersen nu hij de ramen heeft laten tinten. Ramen tinten kan voor elke auto, dus ook voor een taxi. Taxichauffeurs en -bedrijven kunnen zich daarom prima melden bij deze garage voor het beplakken van de autoruiten met zonwerende folie.

Striping en andere diensten

Toevallig kwamen we er achter dat Mr Cardesign ook andere diensten levert. Zo kun je er de auto laten voorzien van gekleurde strips. Dat geeft de auto een sportieve uitstraling. Daarnaast kun je er ook spandoeken bestellen. Dat hebben we tot nu toe nog niet gedaan maar we houden zeker in gedachten dat dat ook mogelijk is. Ramen tinten is dus niet het enige waarvoor je terecht kunt bij Mr Cardesign. Op de website staan alle diensten die hier worden geleverd. Voor prijzen kun je het beste even contact opnemen met de mensen van Mr Cardesign. Langsgaan kan ook altijd. Dat hebben mijn man en ik gedaan op een zaterdag, en ze hadden ruim de tijd om ons te helpen. Dat is lang niet bij elke garage zo.