Recruiter pharma

Recruiter Pharma - SIRE Life Sciences®

Heeft u als farmaceutische bedrijf nieuw personeel nodig en wilt u deze zoektocht uitbesteden? Dan staat een deskundige recruiter pharma bij SIRE Life Sciences voor u klaar. Hij of zij gaat voor u op zoek naar het beste personeel die kunnen bijdragen aan uw organisatie. In een gesprek wordt geïnventariseerd wat voor persoon u zoekt en wat uw bedrijf te bieden heeft. Daarnaast worden ook diverse profielen opgesteld die de toekomstige kandidaat beschrijven. Dit werkproces scheelt werk voor u als u niet over een eigen recruiting afdeling beschikt. SIRE Life Sciences kan een groot deel van het recruiting proces oppakken. U ontmoet de kandidaten pas nadat ze door de screening van SIRE zijn gekomen. Zo is SIRE in staat om gediplomeerd en bekwaam personeel te selecteren en daarnaast ook de plekken in de Top Sectors te vullen. Doordat zij met meerdere bedrijven werken, beschikken zij tevens over een groot netwerk die bekend staan bij meerdere kandidaten. Veel zoeken SIRE op als zij een nieuwe baan binnen pharma zoeken. Dankzij de recruiter pharma van SIRE komen de kandidaten naar u in plaats van andersom.

Recruiter pharma, specialist in de branche

Voor een recruiter pharma heeft de farmacie geen geheimen. Deze is op de hoogte van alles wat speelt binnen farmaceutische bedrijven of bedrijven die met deze branche te maken hebben. Dit zijn allemaal werkzaamheden die erg tijdrovend zijn. Als een bedrijf zelf geen recruiter in huis heeft, dan kost het personeelszaken veel tijd om deze informatie te ordenen en bij elkaar te zoeken. Al dat werk kan ook weer ten koste gaan van andere werkzaamheden waar personeelszaken nodig voor is. Daarom is het handig een recruiter pharma in handen te nemen die dit voor uw bedrijf kan waarnemen. Dankzij de Resource Technologie is het mogelijk om binnen het netwerk de juiste mensen te vinden. Deze technologie zorgt er ook nog voor dat zij een grote groep weten te bereiken als zij op zoek gaan naar uw personeel. Op deze manier worden de beste talenten geselecteerd voor openstaande vacatures. Niets wordt gemist doordat de gehele pharma markt uitgezocht wordt. Vervolgens vindt de recruiter pharma van SIRE Life Science de CV’s van kandidaten die met hun achtergrond het meest geschikt zijn voor de beschikbare functie.

Mogelijkheden voor bedrijf en kandidaten

SIRE Life Sciences werkt twee kanten op. Zowel de kandidaten als de bedrijven worden betrokken bij het grote netwerk die SIRE weet op te bouwen. Wanneer u een recruiter pharma van SIRE laat zoeken voor u, wordt u ook betrokken in de nieuwsberichten van SIRE. Dit betekent dat uw naam door SIRE vermeld wordt. Hierdoor genereert u nog meer bekendheid voor uw onderneming. Hoewel de farmaceutische branche in eerste instantie een kleine wereld lijkt, komen er toch steeds bedrijven bij. Bij SIRE zullen ze allemaal een link hebben met pharma. Naast de vele bedrijven, leert u ook nieuwe kandidaten kennen. Dankzij toegang tot de pharma cv-database kunt u bij de CV’s van meerdere professionals die werkzaam zijn in de farmaceutische branche. U heeft de mogelijkheid ook zelf contact met ze op te nemen zonder een recruiter pharma erbij te betrekken. Wilt u toch liever de deskundigheid van een recruiter pharma? Schrijf u dan nu in bij SIRE Life Sciences om de recruiters te laten zoeken naar de beste professionals. Lees meer…