Schapenwollen pantoffels

Koude voeten behoren voorgoed tot het verleden als je kiest voor de schapenwollen pantoffels van Shepherd! Vaak kiezen mensen voor hun sloffen voor de exemplaren die zij bij de schoenenwinkels, die producten uit het goedkopere assortiment aanbieden, kunnen vinden. Wat de prijs betreft is dat wel begrijpelijk, ze zijn immers vaak heel goedkoop en daardoor een interessante keus. Maar goedkoop is vaak duurkoop en dat blijkt ook in deze gevallen vaak zo te zijn. Natuurlijk is het waar dat de schapenwollen pantoffels van het hiervoor genoemde merken een veelvoud kosten van de goedkope slofjes uit de schoenenwinkels, maar uiteindelijk zijn ze juist voordeliger. Hoe zit dat nu? De kwaliteit van Shepherd is vele malen beter dan die van de goedkope exemplaren en ze hebben dan ook echt een veel langere levensduur. Als je dus eerlijk gaat vergelijken, de aanschafprijs zou omrekenen naar het aantal keren dat je ze draagt, dan zou je tot de conclusie moeten komen dat de genoemde schapenwollen pantoffels juist de voordeligere keus zijn. Alleen daarom zou je dus eigenlijk al voor ze moeten kiezen.

Schapenwollen pantoffels zijn heerlijk warm

Maar dat is natuurlijk niet alleen de reden dat je voor schapenwollen pantoffels kiest, feit is ook nog eens dat ze gewoon veel prettiger in gebruik zijn. Dat heeft te maken met een paar punten:

  • ze geven aangename warmte
  • ze gaan niet stinken
  • ze zijn ontzettend comfortabel

Hoe komt dit nu precies? Dat komt door de specifieke eigenschap van de wol die gebruikt is. Schapenwol heeft als kenmerk dat het je snel een warm gevoel geeft, waardoor je koude voeten in korte tijd heerlijk opwarmen zodra je de sloffen aangetrokken hebt. Tegelijkertijd reguleert wol de temperatuur uitstekend, waardoor je voet ook nooit te heet zal worden. Een ander prettig punt is dat je met schapenwollen pantoffels nooit last van stank zult krijgen. Sommige mensen hebben nu eenmaal snel last van zweetvoeten, ook als hun voeten eigenlijk niet eens zo heel erg warm zijn. Dat is vervelend, omdat alles wat ze aantrekken vochtig wordt en uiteindelijk onaangenaam gaat ruiken. Met wol is het echter zo dat het heel goed vocht afvoert, aangezien het zeer ademend is. Bovendien verdwijnen nare geurtjes ook als sneeuw voor de zon, dus ook daar hoef jij je geen zorgen om te maken. Daar komt als laatste pluspunt bij dat schapenwollen pantoffels heerlijk comfortabel zijn. Ze zijn soepel en zacht en zijn alleen daarom eigenlijk al een genot om te dragen.

Diverse modellen, stijlen en kleuren

Het leuke van schapenwollen pantoffels van Shepherd is ook dat deze in verschillende modellen te krijgen zijn. Uiteraard bestaat er verschil tussen dames-, heren- en kindermodellen, maar ook binnen deze drie categorie├źn valt er nog veel te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor instappers, maar ook voor lage sloffen of juist voor een pantoffel die tot over je enkel komt. Zo kun je dus altijd wel een model vinden dat aansluit bij de warmtebehoefte die jij hebt. Daar komt bij dat hun schapenwollen pantoffels in verschillende stijlen te krijgen zijn. Sommige zien er heel elegant of chique uit, terwijl andere exemplaren juist een meer casual of een stoerdere uitstraling hebben. Je kunt dus ook een stijl kiezen die goed bij jou past. Tot slot verschillende de diverse exemplaren wat betreft kleur. Shepherd gebruikt vooral natuurtinten, zoals grijs, zwart, wit en bruin, en dit dan in verschillende varianten. Door al deze keuzemogelijkheden is er bij hen voor ieder wat wils te vinden. Wil jij ook nooit meer last hebben van koude voeten? Koop dan de heerlijke schapenwollen pantoffels van Shepherd!