Snel bouwen met sandwichpanelen

Snel bouwen met sandwichpanelenDe laatste jaren bouwen aannemers steeds meer met kant-en-klare producten. Een voorbeeld hiervan is het sandwichpaneel. Sandwichpanelen bestaan uit een binnen- en buitenzijde die de binnen- en buitenmuur van een pand vormen. Daartussenin bevindt zich isolatiemateriaal, bijvoorbeeld van EPS. Dit lichtgewicht isolatiemateriaal vormt de wand. Met sandwichpanelen bouwt u dus in één handeling lichtgewicht muren. Zoekt u ook dit soort panelen om snel en lichtgewicht mee te bouwen? Kijk dan eens op de website van Huisman Gemert. Huisman Gemert is een van de grootste Nederlandse leveranciers van dit soort panelen, golfplaten en damwandplaten, en geïsoleerde dakplaten. Deze bestelt u eenvoudig en snel via https://www.huisman.nl/bouwmaterialen/sandwichpanelen. U profiteert altijd van scherpe prijzen. Huisman Gemert biedt isolatieplaten en isolerende dakplaten aan tegen een groothandelsprijs. U beschikt dus al over hoogwaardige dakplaten vanaf enkele tientallen euro’s. Niet alleen ideaal voor de professional, maar ook voor een handige particulier die schuur of stal wil isoleren.

Voordelen van geïsoleerde dakplaten

Voor het isoleren van grote stallen kunt u het beste materialen gebruiken die uit zichzelf isolerend zijn. Hiervoor gebruikt u bijvoorbeeld sandwichpanelen, maar u vergeet het dak uiteraard ook niet. Het dak van een stal of schuur voorziet u van geïsoleerde dakplaten. Deze bestelt u via https://www.huisman.nl/bouwmaterialen/geisoleerde-dakplaten. Kies bijvoorbeeld voor een:

  • Golf dakpaneel
  • Dakpanpaneel
  • Kroon dakpanpaneel

In tegenstelling tot reguliere golfplaten bevatten geïsoleerde dakplaten een laag isolatiemateriaal. Hierdoor verliest u minder snel warmte in uw schuur of stal. Voorbeelden van projecten die gerealiseerd zijn met behulp van de materialen van Huisman Gemert vindt u op de website. Laat u ook inspireren en bestel vandaag nog uw sandwichpanelen en geïsoleerde dakplaten. Met de juiste isolatie valt uw energierekening lager uit. U kunt uw bedrijf uitstekend verduurzamen door in uw hal of schuur isolatiemateriaal aan te brengen. Als er geen spouwmuurisolatie mogelijk is, kunt u zeer goed kiezen voor deze lichtgewicht en milieuvriendelijke opties. Meer weten? Bezoek onze website of bel met een van onze medewerkers. Zij kunnen u adviseren over de producten die het best bij u passen.

Voldoen aan milieueisen

De Nederlandse bouw moet voldoen aan milieueisen die om de zoveel jaar worden aangescherpt. Dat geldt voor woningen en bedrijfspanden. Woningen moeten bijvoorbeeld voldoen aan een energielabel, het liefst energielabel B. Om een woning met een laag energielabel in een hogere klasse te krijgen, wordt veel gebruik gemaakt van isolatiemateriaal. Het hierboven genoemde spouwmuurisolatie is een voorbeeld. Wilt u ook zorgen dat uw woning, bedrijfspand of nieuw te bouwen gebouw voldoet aan toekomstige eisen? Zorg er dan voor dat uw pand goed geïsoleerd is. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld sandwichpanelen gebruiken die voorzien zijn van een hoge isolatiewaarde. Als huiseigenaar kunt u daarnaast ook vloerisolatie toepassen of isolatie onder uw dak aanbrengen. Ten slotte kan het vervangen van deuren en kozijnen ook helpen. Met moderne deuren en kozijnen die voorzien zijn van dubbel glas, verliest u minder warmte. Dit soort producten kunt u ook bestellen bij Huisman Gemert. Als u van plan bent uw woning of bedrijfspand te isoleren met een van de producten van Huisman Gemert, loont het de website goed te bekijken. Wellicht kunt u meer artikelen opnemen in uw bestelling om uw pand in één keer goed te isoleren. De Nederlandse overheid geeft hiervoor ook subsidie. Huidige en toekomstige milieueisen plus voorwaarden voor het aanvragen voor subsidies, vindt u op de website van de Nederlandse overheid. Vragen over producten van Huisman Gemert? Uiteraard zijn medewerkers van Huisman Gemert op de hoogte van de toepasbaarheid van panelen en dakplaten. Zij kunnen u dan ook uitstekend adviseren.