Specialistische reiniging voor elk pand

Elke woning en elk bedrijfspand heeft te maken met het feit dat het goed gereinigd moet worden. Toch zit er veel verschil in de soorten reiniging, want in alle panden worden weer andere materialen gebruikt. Dit vraagt om specialistische reiniging die aansluit bij de materialen die er per pand zijn gebruikt. Of het nu gaat om hout, marmer, glas, metaal of andere materialen, specialistische reiniging is er om ervoor te zorgen dat uw pand in optimale staat verkeerd en altijd goed en professioneel gereinigd is. Het is dan ook verstandig om gebruik te maken van de diensten van een professioneel bedrijf dat voorziet in specialistische reiniging. JC Property & Facility Care is en schoonmaakbedrijf dat specialistische reiniging aanbiedt voor zowel particulieren als bedrijven.

Wat houdt specialistische reiniging precies in

Wanneer u denkt aan specialistische reiniging dan kunt u dit zo breed mogelijk zien. Denkt u maar eens aan:

  • De reiniging van vloeren
  • Gevelreiniging
  • Glazenwassers
  • Ventilatiereiniging
  • Reinigingsfaciliteiten

Over die laatste vorm van specialistische reiniging volgt later meer. We kijken eerst naar de reiniging van het pand en dan met name de vloeren en wanden. Veel panden, of het nu gaat om historische huizen die particulier bewoond worden of bedrijfspanden, hebben vloeren en vaak ook wanden die bedekt zijn met natuursteen. Zoals bekend is bij natuursteen kan hier niet alle schoonmaakmiddelen op gebruikt worden en kan met gebruik van verkeerde middelen zelfs al snel schade in het natuursteen ontstaan. De specialistische reiniging van JC Property & Facility Care is erop gericht dat de reiniging van dit soort interieuronderdelen gebeurt op een manier waarbij rekening wordt gehouden met het materiaal. Of het nu gaat om natuursteen, historisch hout, bepaalde betegeling of andere bijzondere zaken in een pand, de specialistische reiniging zorgt ervoor dat er met respect voor het materiaal wordt schoongemaakt. Dit komt ook terug in de andere benoemde vormen van specialistische reiniging. Gevelreiniging is iets waar veel panden behoefte aan hebben, maar wat vaak niet wordt uitgevoerd omdat het geen prioriteit lijkt. Toch, met de aanslag van voorbijgaand verkeer en andere invloeden van buitenaf heeft een pand te lijden en wordt het al snel smoezelig en vies. Dit geldt ook voor ramen. De totaalreiniging die JC Property & Facility Care aanbiedt zorgt er daarmee voor dat er op specialistische manier gereinigd wordt aan de binnen- en aan de buitenkant. U kunt er daarbij voor kiezen om voor een totaalpakket te gaan waarbij u alle diensten afneemt, of om periodiek bepaalde onderdelen van uw pand op grondige wijze extra te laten schoonmaken. Dit geldt ook voor de reiniging van mechanische ventilatie. Uw pand knapt er absoluut van op en het is zeker de moeite waard om de mogelijkheden met JC Property & Facility Care te bespreken.

Een totaalaanbod van faciliteiten

JC Property & Facility Care biedt naast de specialistische reiniging ook reinigingsfaciliteiten die op een andere manier extra kunnen bijdragen aan de schonere staat van uw pand. Onder het speciale Facility Care-programma valt onder andere het afvalbeheer van uw pand, het verwijderen van groenaanslag op bijvoorbeeld de stop of straat rondom uw pand of op de gevel. Gladheidsbestrijding in de maanden dat het vriest valt onder deze dienstverlening, evenals de bestrijding van spinnen en insecten. Bent u op zoek naar reiniging die nog meer gespecialiseerd is dan dat? Zelfs de reiniging van operatiekamers en van computerapparatuur kan door JC Property & Facility Care voor u uit handen worden genomen. De dienstverlening van dit schoonmaakbedrijf is zeer breed en u bent daarmee verzekerd van uitstekende service op hoogstaand niveau. Ontdekt u wat JC Property & Facility Care voor u kan betekenen op jcpropertycare.nl en neem vrijblijvend contact op.