Waar kun je de mooiste trouwringen in Ede vinden?

Als weddingplanner ben ik woonachtig en werkzaam in Ede. Hier ben ik tevens een autoriteit waar het aankomt op het vinden van de beste trouwringen in Ede. Ik help en ondersteun bruidsparen-in-spe met het maken van de juiste keuzes, het vinden van alles wat ze willen voor hun bruiloft en het vinden van trouwringen in Ede hoort daar natuurlijk bij. Dat is totale dienstverlening en je wilt natuurlijk als weddingplanner wel dat het bruidspaar echt blij is met de trouwringen die ze kiezen. Ik vind het persoonlijk dan ook echt een missie van mij geworden om een zo breed mogelijk assortiment te kunnen bieden en met de trouwringen in Ede alleen heb ik niet genoeg. Mijn werkveld ligt breder en ik heb natuurlijk Wageningen en Veenendaal al wel betrokken bij het aanbod, maar uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat de trouwringen in Ede en omgeving eigenlijk helemaal niet hier vandaan hoeven te komen. Ik ben toen op zoek gegaan naar een echte specialist die ik als partner kon zien voor het bieden van het breedste assortiment trouwringen in Ede aan mijn klanten. Dit is Juwelier De Tijd geworden, nadat ik op juwelierdetijd.nl het assortiment met duizenden verschillende trouwringen had ontdekt. Dit was precies wat ik zocht.

Mijn aanbod van trouwringen in Ede via Juwelier De Tijd

Het prettige aan Juwelier De Tijd is dat ik als weddingplanner veel kan garanderen:

  • Een ruim assortiment
  • Garantie op de ringen
  • Levenslange garantie op het materiaal en fabricage van de ringen
  • Verzekering op diefstal of verlies
  • Mogelijkheden tot reparatie
  • Gratis graveren van de namen en trouwdatum
  • Service en dienstverlening die top is

Als weddingplanner ben ik in de zoektocht naar trouwringen in Ede natuurlijk slechts een tussenpersoon. Ik bied de opties en locaties, ik maak de afspraak, indien gewenst ga ik mee naar Doetinchem of Utrecht, waar Juwelier De Tijd is gevestigd of help ik bij het maken van een selectie uit de collectie die op de website van Juwelier De Tijd staat vermeld. De uiteindelijke keuze en de aanschaf doet het paar zelf, al is het mogelijk dat ik de ringen uiteindelijk bestel, vooraf betaal en ook nog voor hen ophaal. Deze dienstverlening komt bij mij als weddingplanner terug in mijn pakket onder de noemer ‘trouwringen in Ede’. Het maakt dus niet uit dat de trouwringen niet uit deze woonplaats of een omliggende plaats afkomstig zijn. Waar het om gaat is het geluk van de klanten en dus van het bruidspaar. Zij moeten uiteindelijk de rest van hun leven blij zijn met de trouwringen die ze hebben uitgekozen om met elkaar uit te wisselen. Ik ben zelf een romanticus, anders was ik geen weddingplanner geworden, en dus vind ik dat iets persoonlijks als trouwringen zeker geen ondergeschoven kindje mag zijn in de hectiek van het regelen van een bruiloft.

Geen afspraken, wel service en kwaliteit

Wat heel prettig is in mijn samenwerking met Juwelier De Tijd is dat ik geen afspraken heb. Ik ben onafhankelijk weddingplanner en wil geen verbintenissen aangaan waarmee ik enkel gebonden ben aan één leverancier. Toch kennen ze mij inmiddels al goed in de winkel en bij het atelier en waarderen ze dat ik mijn bruidsparen met hen introduceer. Ik sta in mijn dienstverlening als weddingplanner garant voor kwaliteit op alle fronten. Ik bied daarmee ook enkel kwaliteit met de door mij geselecteerde leveranciers. Juwelier De Tijd is een zeer kwalitatieve leverancier en daarom breng ik met trots hun trouwringen in Ede onder de aandacht bij de bruidsparen die mijn dienstverlening afnemen. Dit is een zeer prettige manier van samenwerken.