Zoekt u goede plafond geluidisolatie?

Wij hebben onlangs een restaurant geopend in het centrum van Amsterdam. Dit was al heel lang een wens van ons en vorig jaar is het eindelijk gelukt om alle financiën rond te krijgen. Wij hebben een prachtig pand gevonden waar wij een heel mooi restaurant in konden openen. Wij waren erg blij dat wij hier konden beginnen en wij waren er ook trots op dat de zaken meteen goed liepen. Wij hadden iedere dag veel mensen bij ons over de vloer en dat was precies waar wij op gehoopt hadden. Wat echter heel vervelend was, was dat de bovenburen heel veel last hadden van geluidsoverlast. Het bleek namelijk dat het plafond heel dun was waardoor het voor de bovenburen leek alsof ze altijd bij ons in het restaurant zaten. Dat schreeuwde om een oplossing en dus zijn wij op zoek gegaan naar mogelijkheden voor plafond geluidisolatie. Wij hadden geen idee waar wij moesten zijn wanneer het ging over goede plafond geluidisolatie en dus hebben wij uitgebreid gezocht naar waar wij een bedrijf konden vinden dat ons aan goede plafond geluidisolatie kon helpen. Uiteindelijk kwamen wij na lang zoeken terecht op de site van MarcelWesseling. Dit bedrijf is gespecialiseerd in plafond geluidisolatie en wij hebben hem dan ook een keer uitgenodigd om onze situatie te bekijken. Hij was zeer bereid om even langs te komen en wij hebben toen heel goed advies gekregen. 

Hier vonden wij betaalbare plafond geluidisolatie

Toen wij eenmaal met Marcel in contact waren gekomen, hebben wij hem gevraagd of hij onze situatie een keer wilde bekijken. Hij is toen langsgekomen en hij heeft geconcludeerd dat wij heel veel baat zouden kunnen hebben bij plafond geluidisolatie. Het is namelijk zo dat ons pand niet grondig verbouwd mag worden omdat het cultureel erfgoed is. Dat was voor MarcelWesseling.nl geen probleem. Hij had namelijk heel goede plafond geluidisolatie in zijn assortiment. Een van de grote voordelen van deze plafond geluidisolatie was ook dat dit binnen twee dagen kon worden aangebracht. Wij konden het ons namelijk ook niet veroorloven om weken dicht te zijn want ons geld begon op te raken. Wij waren daarom blij om te horen dat dit bedrijf de plafond geluidisolatie heel snel kan aanbrengen. Zo konden wij dus snel weer open gaan. Omdat wij ook zeer te spreken waren over de prijs van deze isolatie, hebben wij dit bedrijf meteen opdracht gegeven om voor ons aan de slag te gaan. 

Onze buren horen niks meer

Wij hebben nu al een aantal maanden een geïsoleerd plafond en dat was een heel goede investering. Onze buren hebben namelijk nergens meer last van en dat is heel erg prettig. Wij kunnen dan ook niet anders dan concluderen dat:

  • Wij heel goed geholpen zijn door dit bedrijf 
  • Wij binnen een paar dagen ons gehele plafond geïsoleerd hadden 
  • Onze buren helemaal geen last meer van onze geluiden hebben 

Mocht u meer willen weten over welke mogelijkheden er allemaal zijn om uw plafond geluiddicht te maken, surf dan even naar MarcelWesseling.nl. Hier kunt u ook foto’s zien van het werk dat zij kunnen leveren.