Badkamerverlichting voor in de badkamer

De badkamer hebben we een paar jaar geleden helemaal veranderd. Na de verbouwing waren we helemaal tevreden, het leek wel een luxe sauna in de badkamer. Super trots waren we, er was alleen een klein probleem. De badkamermeubels hadden een aantal spotjes die waren ingebouwd maar de badkamer bleef wel erg donker. We gingen dus op zoek naar de beste badkamerverplichting waardoor we niet in het donker onze tanden moesten poetsen. Bij verschillende bouwmarkten vonden we niet waar we naar op zoek waren. We kwamen toen op de website terecht van pret met led. Deze naam sprak ons al meteen aan, we kregen helemaal zin om het assortiment te bekijken en we vonden een prachtige lamp voor in de badkamer. Nu konden we in de avond uren tenminste echt wat zien

Badkamerverlichting voor in je donkere badkamer

Het is niet handig als je badkamer te donker is. Vooral in de avond uren wil je met een gerust hart je tanden poetsen en dan ook wat kunnen zien. Badkamerverlichting heb je echt nodig als je optimaal gebruik wilt maken van je badkamer. Het is zonde als het heel donker is want dan zal je er niet veel tijd in doorbrengen. Terwijl de badkamer juist een oase van rust hoort te zin. Een plek waar je graag tijd door brengt om te ontspannen en op te frissen We waren dan ook onwijs blij met onze nieuwe badkamerverlichting. De avond dat de lamp was geïnstalleerd verbaasde me het wat een licht ervan af kwam. Ik was blij verrast dat ik nu echt alles kon zien, zelfs de kleine vlekjes op mijn spiegel waren nu echt te zien. Dat was een grote verbetering waardoor ik pas echt kon genieten van de badkamer.

Pret met led

‘Wat een geweldige naam heeft dit bedrijf’ vertelde ik mijn man voordat we een kijkje hadden genomen op de website. We waren heel duidelijk in onze wensen en hadden nog geen enkele lamp gezien die hieraan voldeed. Dus een beetje sceptisch bekeken we dan ook de badkamerverlichting op deze website. Maar al snel kwamen we erachter dat deze lampen wel helemaal geschikt waren voor onze badkamer. Bestel dus voortaan je verlichting bij pret met led:   

  • Keuze uit verschillende inbouwspots, er zijn verschillende vormen waardoor er vast wel wat voor je tussen zit.
  • Of je nu een vierkante spot mooi vindt of een ronde, er is voldoende keuze.
  • Er wordt duidelijk aangegeven voor welke zone elke lamp is.
  • Er is 100% garantie wat altijd heel prettig is als je iets online besteld

Zo is er een zone waar de lamp boven een wasbak geplaatst kan worden en een zone waarbij de lamp juist niet in de buurt van een waterbron geplaats kan worden. Het is heel duidelijk weke lamp dus geschikt is voor je badkamer en de plaats van bevestiging. De klantenservice helpt je graag met al je vragen over badkamerverlichting als je er niet uitkomt. Maak gebruik van dimbare badkamerverlichting zodat er geen felle lampen op je schijnen maar je de verlichting kunt aanpassen aan je eigen smaak. Heb je toch een verkeerde lamp besteld dan kan je deze binnen dertig dagen terugsturen. Wil je een leuke led lamp gebruiken voor in je donkere badkamer? Neem dan vandaag nog een kijkje bij de website van pret met led. Er is hier voldoende keuze uit de verschillende badkamerverlichting zodat er vast wel wat voor je tussen zit. Voor elke badkamer is er een geschikte lamp. Neem een kijkje op de website voor de verschillende lampen: pretmetled.nl.