Op zoek naar Chinese Geneeskunde in Delft

De laatste paar jaar heb ik veel last van vermoeidheid. Ik werk 40 uur per week, maar merk dat ik vaak na mijn werk erg moe thuiskom. Vaak ga ik dan direct slapen, maar soms blijf ik nog een paar uurtjes wakker. Ik vind mijn baan erg leuk en ga met veel plezier naar mijn werk, maar heb achteraf geen energie meer. Het is niet alleen mijn werk, want in het weekend heb ik ook vaak dit probleem. Ik ben meerdere keren naar mijn huisarts geweest en hij weet niet wat het is. We hebben verschillende testen gedaan, maar komen er niet achter. Er zijn geen problemen met mijn bloed en andere testen laten ook niets zien. Ik ben zelfs verschillende keren naar een specialist gegaan, maar hij weet het ook niet. Mijn huisarts dacht lang dat het een psychologisch is, dat ik veel stress, maar ik heb altijd last van vermoeidheid. Mijn baas weet van het probleem en zegt dat ik eerder naar huis kan als ik te moe ben, maar dit doe ik slechts af en toe. Ik vind het namelijk erg leuk om andere mensen te helpen en op mijn werk help ik mensen met speciale behoeften. Het is niet altijd gemakkelijk werk, maar ik krijg er veel voldoening uit. Aangezien de dokters het probleem niet konden vinden besloot ik om twee weken geleden naar Chinese Geneeskunde in Delft te zoeken. Mijn vriendin vond dit ook een goed idee, omdat er iets niet goed in balans is in mijn lichaam. Bij Chinese Geneeskunde in Delft wordt er gekeken naar je voedingspatronen en of er iets is wat jouw balans verstoort. We besloten om samen te zoeken naar een locatie voor Chinese Geneeskunde in Delft.

Chinese Geneeskunde in Delft bij Kruidenergie

We zochten online naar bedrijven die verstand hebben van Chinese Geneeskunde in Delft en vonden toen de website van Kruidenergie. Op de website https://kruidenenergie.nl/chinese-kruidengeneeswijze/ konden we lezen bij welke klachten Chinese Geneeskunde in Delft kan helpen. We lazen dat er een verschillende klachten zijn geholpen kunnen worden door de behandeling. Ik zag dat de geneeswijze ook kan helpen bij vermoeidheid en nam daarom contact op via de website. Tijdens een eerste gesprek bespraken wij hoe ik me voelde en wat er niet goed ging. Hierna werd er meteen pols- en tongdiagnose gekeken welke voedingsmiddelen een negatief effect op mijn lichaam hebben. Er werd daarna een kruidenmix gemaakt die je kan drinken als thee. Het idee is dat je de voedingsmiddelen die de balans verstoren niet meer eet, of drinkt, hierdoor het lichaam kan herstellen. Er wordt bij iedereen gekeken wat die persoon nodig heeft, waardoor de kruidenmix erg persoonlijk is. Daarnaast wordt er bij het samenstellen van de kruiden rekening mee gehouden, dat de kruiden geen negatief effect, of bijwerkingen hebben. Ik wilde de Chinese Geneeskunde in Delft graag proberen. Ik gaf aan dat ik de behandeling zou volgen, om te zien wat het effect zou zijn.  

Ik merk al verschil

Het is een paar weken geleden dat ik mijn eerste afspraak bij de Chinese Geneeskunde in Delft had. Ik heb nu twee weken kruiden meegekregen die ik thuis als thee drink. Misschien is het psychologisch, maar ik heb het gevoel dat ik langzaam meer energie krijg. Ik slaap niet meer direct na mijn werk en voel mij iets beter. Als je klachten hebt die een huisarts niet kan verhelpen, dan is Chinese Geneeskunde in Delft misschien een oplossing.

  • Je voedingspatroon wordt bestudeert
  • Je krijgt alleen kruiden mee
  • Dit kan je als thee drinken
  • Mij lijkt het te helpen