Dankzij q consult krijgt u vakkundige bedrijfshulp

Zoekt u een adviesbureau dat u kan helpen bij het opstarten van uw bedrijf? Dan hebt u wellicht nog niet van q consult gehoord. Wij van qcpp.nl kunnen ieder bedrijf, klein en groot, in Nederland van uitstekend vakkundig advies voorzien. We gaan graag met u een traject in waar we transparant en openhartig met u over praten. Want uw wensen moeten natuurlijk wel zodanig gerealiseerd worden dat uw droom kan uitkomen: een eigen bedrijf leiden. Zo zijn er diverse onderwerpen binnen het bedrijfsleven waar de dames en heren van q consult u bij kunnen helpen. Wilt u bijvoorbeeld beter leren managen? Dan zijn er allerlei certificaten te behalen. Denk aan Agile en Scrum. Die certificaten staan niet alleen goed op uw cv, u leert er ook nog eens handige handvatten door zodat u snel en efficiënt grote afdelingen binnen een bedrijf kunt leiden. Zoekt u juist naar een oplossing om processen te optimaliseren? Ook dan nemen we graag even een kijkje bij u op de werkvloer. Want wij kunnen in een oogopslag zien waar de problemen liggen. Sterker nog, misschien zijn er helemaal geen problemen qua bezetting, maar kunnen bepaalde processen wel versoepeld worden. Bijvoorbeeld door het aantal softwareprogramma’s uit te breiden, te beperken of door een sterk intranet op te zetten. Wij bieden in ieder geval graag een rapport aan met onze bevindingen. Wilt u die tevens met de hulp van q consult implementeren binnen uw bedrijf? Dan gaan we snel bij u aan de slag!

Een training volgen bij q consult? We zijn gespecialiseerd in Agile en Scrum

Ondanks het feit dat q consult een relatief jong bedrijf is, mogen we met gepaste trots stellen dat vele gerenommeerde bedrijven u al zijn voorgegaan. U hoeft niet alles zelf te doen, u bent ook niet alwetend. Het is dan ook niets om u voor te schamen als u een adviesbureau zoals q consult vraagt bij een transitie. Of het nu gaat om een heuse uitbreiding aan kantoor- of winkelpanden, een verhuizing of omdat u als manager van functie verandert, er zijn genoeg redenen om even op de website van q consult te kijken en om nadien contact op te nemen. We hebben een lijstje voor u gemaakt met een aantal werkzaamheden van q consult:

  • We helpen u bij auditing en toezicht,
  • We kunnen steun bieden bij verandermanagement. Want veranderingen doorvoeren stuit vaak op verzet. Ook al is het de juiste manier om uw team fris en scherp te houden. Doordat u hen ideeën laat aandragen kan een bedrijf creatief en vernieuwend blijven.
  • Ook de klant moet tevreden worden gehouden. Uw klantenservice is daarbij het centrum. Dat betekent dat de lijnen naar de klantenservice goed moeten zijn. Hoe brengt u die informatie naar buiten? Is er een website? Is er een app?

Dit is slechts een kleine greep uit de werkzaamheden van q consult. Voor meer informatie willen we u toch vooral aanraden om even op de website verder te lezen.

Blijf op de hoogte en meldt u aan voor de gratis nieuwsbrief

Wij houden u niet alleen op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. We laten het u ook weten als er bijvoorbeeld belangrijke beslissingen en wetsveranderingen door de overheid zijn gemaakt. Met klanten als Aegon, Scania en Siemens weten wij hoe we grote corporaties moeten helpen. Maar ook kleine eenmanszaken en MKB’ers zijn we erg graag tot dienst. Klimt u daarom in de pen en schrijf een e-mail of bel direct met een medewerker van onze eigen klantenservice. Wij werken flexibel en op het tempo dat u wenselijk vindt.

Lees meer…