Wist u dat u uw loonadministratie kunt uitbesteden?

Wilt u graag uw loonadministratie uitbesteden omdat u het idee hebt dat u er eigenlijk aan onderdoor gaat? Werk u over en bent u daardoor laat thuis? Werkt u ook erg vaak door in het weekend en lijdt uw sociale leven en gezin daar flink onder? Hebt u een eenmanszaak of bent u verantwoordelijk voor de loonadministratie van een groot kantoor of een winkel dat onder de MKB valt? Het maakt voor actium.nl niet uit, u kunt bij ons te allen tijde uw loonadministratie uitbesteden aan onze professionals. Of u boekhouden nu leuk vindt of niet, het mag niet zo zijn dat dit uw enige bezigheid is. U wilt immers ook investeren in uw personeel, diensten en producten om klanten en zakenrelaties te trekken. Natuurlijk zijn boekhouding en administratie uitermate belangrijk maar u hebt wel een heel bedrijf te leiden. Dat u daarom de loonadministratie wilt uitbesteden aan een professioneel bedrijf waarbij u toch de touwtjes in handen houdt, dat snappen wij als geen ander. U kunt dan ook goedkoop, snel en overzichtelijk uw loonadministratie uitbesteden bij Actium. Kijk eens op de site Actium.nl naar alle opties die u hebt want naast het loonadministratie uitbesteden kunt u er tevens voor kiezen om andere administratieve zaken aan ons over te laten zodat u meer lucht creëert voor uzelf en uw medewerkers die op dit moment dergelijke belangen voor uw bedrijf behartigen.

Uw loonadministratie uitbesteden aan een professional

Of het u nu voor de wind gaat of juist niet, het loonadministratie uitbesteden loont. Want als het goed gaat dan wilt u uitbreiden en het is in deze moderne tijden niet meer dan logisch dat u dan zaken aan andere bedrijven delegeert zoals dergelijke boekhoudzaken. En mocht het iets minder gaan dan kan een frisse wind geen kwaad. Wij bieden u lage tarieven die wellicht financieel voordeliger zijn dan al die overuren die u op dit moment maakt! Tel uit uw winst en kies er voor om uw loonadministratie uit te besteden aan de professionals van Actium. U gaat hier beslist geen spijt van krijgen en het kan juist die boost geven die u zo hard nodig hebt. Een goede administratie zorgt er namelijk voor dat u:

  • Een beter beeld krijgt van uw kostenposten. Waar kunt u bezuinigen? Waar moet u meer in investeren? En hoeveel winst dan wel verlies maakt het bedrijf nu eigenlijk?
  • Het zorgt er natuurlijk ook voor dat uw collega’s op tijd krijgen uitbetaald. En naast het feit dat ze op tijd hun geld op hun rekening willen zien moet dat bedrag natuurlijk ook voor iedereen kloppen.
  • Als u de loonadministratie uitbesteden gaat dan kunnen we ook diverse randzaken voor u bijhouden zoals ziekteverzuim, gewerkte overuren, verlofaanvragen en zelfs het opstellen van een vakantieplanning.

Bel vandaag als u hier graag iets meer over wilt weten

Klinkt loonadministratie uitbesteden u als muziek in de oren? Kijk dan gerust nog even op onze website rond. Want naast het loonadministratie uitbesteden kunnen we tevens diverse andere administratieve zaken van u overnemen. Het doorrekenen van de jaarrekening of de begroting maar ook hulp bij het maken van de jaarlijks verplichte belastingaangifte. Wij van Actium helpen u graag en het is geheel aan u om te bepalen welke zaken wij van u overnemen. Mocht u daar dan ook nog vragen over hebben dan nodigen we u graag uit voor een adviesgesprek bij ons op kantoor in Alphen aan de Rijn. Kijkt u liever eerst nog even de kat uit de boom? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail of bel op kantooruren met één van onze medewerkers.