Ga naar de advocaat erfrecht

Het is inmiddels al een tijdje geleden dat mijn moeder kwam te overlijden. Ondanks dat zij een duidelijke erfenis had opgesteld, moesten we uiteindelijk toch de beslissing maken om een advocaat erfrecht onder de arm te nemen. Ik vertel je graag meer over deze situatie en wat jij het beste kunt doen als jij tegen problemen aanloopt op dit gebied. Een advocaat erfrecht kan je met uiteenlopende zaken helpen:

  • Vereffening
  • Beroep doen op je legitieme portie
  • Jouw kindsdeel opeisen

Wij hadden met name met dit laatste te maken. Ik en mijn moeder hadden een hele goede band. Daarentegen had mijn zus al jaren geleden het contact met ons opgezegd. Zij vond dat wij haar jeugd verpest hadden en dat ze daardoor een hoop psychologische hulp nodig had. Dit veranderde ineens toen mijn moeder overleed en ze vond dat zij recht had op haar kindsdeel. Uiteraard nam ze daarvoor een advocaat erfrecht onder de arm. Omdat ik op dit gebied amper de juiste kennis in huis heb, heb ik dus hetzelfde gedaan. Ik ben hiervoor naar het kantoor Brenner Advocaten gegaan. Hier werken twee uitstekende advocaten die zich gespecialiseerd hebben op het gebied van erfrecht. Al tijdens het eerste gesprek werd het duidelijk dat zij mij goed zouden kunnen helpen en daar was ik natuurlijk maar wat blij mee.

In gesprek met de advocaat erfrecht

Het is absoluut niet leuk om vlak na het overlijden van je eigen moeder in een dergelijke situatie terecht te komen. Ik wilde het liefst rustig de tijd nemen om hier overheen te komen, maar helaas was dat dus niet het geval. Ik wilde het probleem uiteraard wel goed aanpakken en met de advocaat erfrecht was dit ook geen enkel probleem. Wat zo fijn is aan het samenwerken met de advocaat erfrecht van Brenner Advocaten is dat zij altijd eerlijk tegen je zullen zijn. Ik had dan ook vanaf het eerste gesprek een duidelijk beeld van wat er ging gebeuren en hoe het ongeveer zou eindigen. Natuurlijk kunnen ze hier geen garantie opgeven, want ook mijn zus had een advocaat erfrecht onder de arm genomen en je weet nooit met wat voor argumenten zij zullen komen. Dit was dus voor lange tijd best wel spannend. Ondanks dat de advocaat erfrecht snel en efficiënt voor je aan de slag gaat, duurt zo’n proces toch altijd best lang. Dit komt omdat er met veel dingen rekening moet worden gehouden. Gelukkig weet de advocaat erfrecht van Brenner Advocaten precies wat er allemaal moet gebeuren en wat je dus allemaal wel en niet moet doen.

Een goede uitkomst

Ik ben maar wat blij dat ik de advocaat erfrecht van Brenner Advocaten onder de arm heb genomen! Zonder hem was de zaak nooit zo goed afgelopen. Als jij ook in een dergelijke situatie zit of je wilt gewoon meer duidelijkheid hebben over een bepaald testament bijvoorbeeld, dan raad ik je echt aan om contact op te nemen met de advocaat erfrecht. Hij of zij heeft de juiste kennis in huis en dat merk je vanaf het begin. Ik kreeg meteen goede adviezen en de dingen die direct aangepakt konden worden, werden dat ook. Dit zorgde er bij mij voor dat ik vanaf het eerste gesprek met de advocaat al veel meer vertrouwen had in de situatie. Het is overigens heel erg makkelijk om hierover contact op te nemen met het advocatenkantoor. Je kunt uiteraard hiervoor de telefoon oppakken, maar ook is het mogelijk om dit via het contactformulier op de website te regelen. Die keuze is aan jou.