De beste kozijnen koop je bij Benitech

Toe aan nieuwe kozijnen? Bij Benitech via benitech.nl helpen we je graag verder met het uitzoeken van kozijnen op maat! Net een nieuwe woning gekocht en daarom op zoek naar raamomlijstingen die goed passen bij uw woning want het raamwerk is toch het visitekaartje van uw woning. Ziet de gevel er goed uit met ramen die er goed uitzien oogt uw huis ook mooi. Ook als u in het bezit bent van een huis waar er nog oude ramen te vinden zijn omlijst met hout bent u bij ons aan het juiste adres. De omlijstingen die wij leveren zijn gemaakt van verkrijgbaar in diverse RAL kleuren en stijlen van klassiek tot modern, zodat u altijd een kleur vindt die bij uw woning en smaak past. De ramen van Veka zijn voorzien van 24mm HR++ glas waardoor ze zeer goed geïsoleerd zijn. Dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Bovendien zijn ze ook geluidswerend waardoor verkeer van buiten nauwelijks hoorbaar is.

Kozijnen in alle soorten en maten

De voordelen van kunststof ten opzichte van houten kozijnen voor al uw raamwerk zijn talloos:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Jarenlange ervaring
  • Jaren wooncomfort
  • Diverse marktleiders als het gaat om merken die wij voeren
  • Wij werken de kunststof raamomlijstingen volledig af
  • Super isolerend vermogen
  • 20 jaar garantie

Als u kiest voor kunststof kozijnen zult u absoluut tevreden zijn over het onderhoudsgemak van deze raamomlijstingen. Want vuil kunt u er eenvoudig weer vanaf wassen met water en een klein beetje zeep. Schilderwerk aan raamomlijstingen is niet langer nodig! Kunststof raamomlijstingen in combinatie met bijvoorbeeld 24mm HR++ glas zijn namelijk super isolerend waardoor er veel minder warmte uit uw huis ontsnapt dan bijvoorbeeld bij enkelvoudig glas. De door ons gebruikte merken zijn van de welbekende VEKA en Schüco zodat u zeker weet dat u een topproduct geleverd krijgt. En over het monteren hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze professionele vakmensen demonteren uw oude ramen en plaatsen de nieuwe ramen en omlijstingen. En wij zorgen dat uw ramen en omlijstingen perfect afgewerkt worden want de vensterbanken, horren, slotjes op de ramen verzorgen wij ook. U kunt zelfs als optie kiezen voor roosters. Met maar liefst 20 jaar garantie op uw nieuwe ramen, omlijstingen, hang en sluitwerk weet u dat u zich om uw raamwerk voorlopig geen zorgen meer hoeft te maken.

Benitech levert ook deuren

Er zijn diverse soorten kozijnen beschikbaar bij ons, van klassieke omlijstingen tot ronde vormen maar ook bloemkozijnen kunt u bij ons bestellen. Zo kunt u omlijstingen kiezen die passen bij uw type woning. Bovendien is het mogelijk om omlijstingen met een verdiept profiel te kiezen die een stukje naar binnen zijn gesitueerd ten opzichte van de buitenmuur. Maar ook met een vlak profiel zijn beschikbaar waardoor het raam meer aan de buitenkant zit. Al onze raamomlijstingen voldoen aan het politie keurmerk veilig wonen en dat is toch een veilig idee. Wist u dat wij niet alleen kunststof ramen en omlijstingen voeren, maar ook deuren in ons assortiment hebben. Zo kunt u naast het aanpassen van het raamwerk ook gelijk de voordeur of garagedeur aanpakken. Zo straalt uw gevel weer klasse uit. Bij ons kunt u kiezen uit maar liefst meer dan 300 verschillende deuren, kleuren en soorten. Ook voor garagedeuren en achterdeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze deuren zijn net als onze ramen van A-kwaliteit en goed isolerend. We begrijpen het dat u advies wilt als het gaat om het kiezen van de best passende kozijnen en deuren bij uw woning. Daarom helpen wij u bij Benitech graag op weg.