Een familiedag in Overijssel vieren

Elk jaar vieren wij een familiedag met de familie van mijn vader. Mijn vader komt uit een groot gezin en heeft 4 broers en 1 zus. De familie komt oorspronkelijk uit een klein dorpje in Overijssel, maar tegenwoordig woont iedereen ergens anders. Doordat iedereen in een ander gedeelte van Nederland woont, is het vaak lastig om iedereen tegelijk te zien. Vaak komt de familie langs op verjaardagen, maar het komt zelden voor dat iedereen er is. Er ontbreken altijd wel een paar leden, vooral wanneer zij ver moeten rijden. Ongeveer 8 jaar geleden bespraken wij dat het erg jammer is dat de familie bijna nooit bij elkaar is en dat het leuk zou zijn om een familiedag te organiseren. Dit leek iedereen een leuk idee en we besloten het ruim van te voren te plannen, zodat iedereen vrij kon houden. Elke keer organiseert iemand anders het en door de jaren heen hebben wij al veel leuke dagen gehad. Een familiedag is nu echt een traditie geworden en er komen altijd veel familieleden. Alleen als iemand echt niet kan, dan meldt deze persoon zich af. Ik had mij opgegeven om deze keer de dag te organiseren en ik wilde graag een familiedag in Overijssel. De familie komt hier oorspronkelijk vandaan, dus het leek mij leuk om een familiedag in Overijssel te vieren. Ik besprak dit met mijn ouders en zij vonden dit een erg goed idee. We wilden de dag beginnen door naar het geboortedorp van mijn vader en zijn broers en zus gaan. Daarna wilden wij verschillende activiteiten doen met de familie. Aangezien veel familieleden komen met verschillende leeftijden, moest het een familiedag in Overijssel zijn dat leuk voor jong en oud is.

In familiedag in Overijssel bij Outdoor Unlimited

Het leek mij leuk om eerst een kopje koffie te drinken in het geboortedrop van de familie en daarna met ze allen op pad te gaan. Ik zocht online naar bedrijven die activiteiten voor een familiedag in Overijssel aanboden en ik vond een aantal leuke bedrijven. Ik vond het echter lastig om iets te vinden dat geschikt is voor iedereen. Veel bedrijven hebben alleen iets voor volwassenen, of activiteiten die niet geschikt zijn voor ouderen. Gelukkig vond ik de website https://www.outdoorunlimited.nl/particulieren/familiedag/yourchoice van het bedrijf Outdoor Unlimited. Dit bedrijf biedt veel activiteiten aan voor particulieren en bedrijven. Ik zag dat ze erg veel verschillende activiteiten aanboden, ook veel leuke dingen voor een familiedag in Overijssel. Ze bieden een pakket aan met veel verschillende activiteiten waar je zelf uit kan kiezen. Hier zaten dingen tussen die leuk zijn voor jong en oud. Ik zocht de leukste activiteiten uit en besloot om de dag en dit pakket te reserveren. Het pakket was erg goedkoop per persoon en we zouden ook koffie en thee krijgen. Ik nam contact op met het bedrijf om het tijdstip en de dag te reserveren en deze waren nog vrij. Ik kreeg netjes een bevestiging binnen via de mail van de reservering.

Een gezellige dag samen

Vorige week was onze familiedag in Overijssel en het was erg gezellig. Het was leuk om het geboortedrop te bezoeken, veel van de jongeren waren hier nog nooit geweest. Daarna gingen wij naar Outdoor Unlimited en werden welkom geheten met thee, koffie en cake. De activiteiten waren erg leuk om te doen en iedereen had een leuke middag. Voor een familiedag in Overijssel vind ik Outdoor Unlimited een goede keuze.

  • Veel verschillende activiteiten te boeken
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Wij kozen een goedkoop pakket
  • Alles was goed geregeld
  • Wij hadden een leuke dag