Drukwerk

Als bedrijf kun jij op verschillende momenten en om verschillende redenen drukwerk nodig hebben. Als jij net begint met je onderneming, is het eerste wat jij eigenlijk moet regelen, na natuurlijk het verzinnen van je bedrijfsnaam en het opzetten van een website, het laten drukken van visitekaartjes. Als je deze hebt, dan kun je immers veel eenvoudiger reclame gaan maken voor je nieuwe zaak. Op netwerkborrels, maar ook op andere momenten waar jij met iemand in gesprek raakt over jouw nieuwe bedrijf, kun je dan meteen even je visitekaartje afgeven. Dan hebben zij jouw contactgegevens en dit kan nog wel eens klanten opleveren! Dit is dus het eerste drukwerk dat jij zou moeten regelen. Iets anders dat je ook heel goed kunt gebruiken, is briefpapier. Dit lijkt in deze digitale tijd misschien wat ouderwets, maar het heeft zeker toegevoegde waarde. Het geeft jou de mogelijkheid om offertes of facturen af te drukken op dit speciale briefpapier, waarop jouw logo staat, evenals jouw bedrijfsgegevens. Dit geeft natuurlijk een veel professionelere uitstraling dan wanneer jij bijvoorbeeld het logo zelf erop print. Er zit immers nog wel wat verschil in kwaliteit tussen jouw eigen printer en het materiaal voor drukwerk dat een echte specialist op dit gebied tot zijn beschikking heeft.

Andere soorten drukwerk

Natuurlijk zijn briefpapier en visitekaartjes van belang, maar er zijn ook nog andere vormen van drukwerk die jou zeker heel erg goed van pas kunnen komen. Als jij net begint met je bedrijf, dan is het altijd een uitdaging om dit bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken. Al mensen immers niet weten van het bestaan van jouw onderneming, dan kunnen zij ook geen klant bij jou worden. Flyers zijn een heel handig hulpmiddel hiervoor, deze kunnen bijvoorbeeld op parkeerplaatsen onder de ruitenwissers van auto’s gestopt worden of ze kunnen uitgedeeld worden in de winkelstraat. Folders zijn een vorm van drukwerk waarbij je mensen op de hoogte kunt stellen van kortingen die jij in een bepaalde periode aanbiedt. Je kunt de folders bijvoorbeeld huis aan huis laten verspreiden in folderpakketten of samen met streekkranten. Verkoop jij grotere, duurdere objecten, dan kan het ook raadzaam zijn om brochures te laten drukken. Hierin kun je gedetailleerde informatie bieden, die voor echt geïnteresseerde personen van belang is. Op basis hiervan kunnen zij een beter besluit nemen over hun aankoop. Zo zijn er dus verschillende vormen van drukwerk mogelijk en het is aan jou om een keus te maken over welke varianten voor jouw onderneming het meest geschikt zijn.

Kies voor PrintSelect

Wil jij drukwerk laten drukken, dan doe je er goed aan om dit te laten doen bij PrintSelect. Er zijn natuurlijk verschillende drukkers, maar als je voor hen kiest, dan profiteer je van:

  • snel en eenvoudig bestellen
  • mogelijkheid tot drukwerk op maat
  • verschillende levertijden mogelijk, afhankelijk van de haast die jij bij je bestelling hebt
  • een erg ruime keus wat betreft materialen en producten

Naast al deze punten, is het ook nog eens zo dat zij hun drukwerk altijd drukken met de beste machines, zodat jij de hoogste kwaliteit geleverd krijgt. Bovendien zijn zij sterk servicegericht, wat terugkomt in de mogelijkheden tot maatwerk die zij jou aanbieden. Hiervoor kun je gerust contact met hen opnemen, zij bespreken graag met jou wat de mogelijkheden op dit gebied zijn. Daar komt nog bij dat je niet alleen voor de hiervoor genoemde producten bij hen terecht kunt, zij kunnen bijvoorbeeld ook posters, ansichtkaarten of placemats voor jou bedrukken. Het maakt dus eigenlijk niet zo heel veel uit wat voor soort drukwerk jij nodig hebt, bij PrintSelect kunnen zij het altijd voor jou verzorgen!