Beachflag

Trek de aandacht naar jouw diensten met een beachflag bedrukt door Drukwerkdeal.nl. Beachflags zijn verkrijgbaar in allerlei formaten, zodat ze voor verschillende gelegenheden aan te schaffen zijn. Je ziet ze vaker staan als er ergens een beurs of bijeenkomst gehouden wordt. Met een beachflag wordt aangegeven waar je moet zijn. Hierdoor zijn ook andere voorbijgangers op de hoogte en wie weet brengt het ze op idee├źn om zich in te schrijven voor de volgende bijeenkomst. Het geeft ook een feestelijke sfeer en jouw evenement krijgt direct een bijzondere uitstraling. Ook voor de bezoekers van het evenement is het een leuke binnenkomer. Zo krijgen ze het gevoel dat ze onderdeel zijn van een bijzondere gebeurtenis, waardoor ze uitkijken naar de rest van de dag. Beachflags worden vaak geplaatst bij de ingang van een gebouw. Soms aan beide kanten van de ingang. Mocht het gebouw meerdere zalen hebben en de bijeenkomst in een van de zalen is, dan kan bij de ingang van de zaal ook een beachflag geplaatst worden. Voldoende redenen dus om meerdere beachflags aan te schaffen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de locatie en de gelegenheid waarvoor je ze wilt bestellen. Hoeveel je er ook nodig hebt, Drukwerkdeal.nl kan ervoor zorgen dat ze bedrukt worden zoals jij wilt.

Beachflags voor meerdere locaties

Ook beachflags zijn te bedrukken met het ontwerp naar jouw keuze. Zo kan je het logo van een bedrijf erop laten zetten. Een andere optie is een speciaal ontwerp te maken die aansluit bij een thema of de gelegenheid waarvoor de beachflag wordt besteld. Naast de hoeveelheden kan je ook meerdere formaten en uitvoeringen bestellen. Bij Drukwerkdeal.nl heb je de volgende opties:

  • Small met witte of zwarte band van 165 centimeter
  • Medium met witte of zwarte band van 245 centimeter
  • Large met witte of zwarte band van 350 centimeter

Alle beachflags zijn voorzien van B1-brandvertragende vlaggendoek die gemaakt is van flexibele en licht doorschijnende stof. Jouw afgedrukte ontwerp is zowel op de voorzijde als de achterzijde van de beachflag te zien. Let er wel op dat de afbeelding aan de achterkant in spiegelbeeld te zien is. Beachflags zijn te bestellen met en zonder een systeem. Zonder systeem is een goede optie als je al eerder een beachflag hebt besteld en bijvoorbeeld een wilt met een ander ontwerp erop. Beschik je nog niet over een beachflag dan heb je het systeem nog wel nodig. Deze bestaat uit een vlag, een grondpen, een compleet opbouwsysteem en een draagtas. Wil je er zeker van zijn dat ze goed blijven staan, dan bestel je nog een grondboor, een kruisvoet of een watertank voor extra stevigheid. De meeste beachflags kunnen een windkracht van maximaal 6 aan, maar met extra versteviging zijn ze bestemd voor onverwachte weersomstandigheden.

Full color voor grote oppervlakken

Beachflags beschikken over grote oppervlakken die het beste te bedrukken zijn met de full color druktechniek. Aan de hand van het kleurmodel bestaande uit cyaan, magenta, yellow en key (zwart) wordt elke mogelijke kleur gemaakt die verwerkt is in jouw ontwerp of afbeelding. Lees goed de informatiesheet door en bestudeer de werktekeningen om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp voor de beachflag aansluit bij de specificaties. Alleen als jouw bestanden hieraan voldoen, kan Drukwerkdeal.nl ervoor zorgen dat jouw beachflags bedrukt worden zoals jij hebt bedoeld. De beachflag wordt maar aan een kant bedrukt, dus je hebt alleen de keus uit de 4/0 enkelzijdig full color. Met het nummer 4 wordt aangegeven dat bij de bedrukking van de beachflag gebruik wordt gemaakt van alle vier de kleuren van het CMYK-full color kleurenmodel om de kleuren van jouw ontwerp tot stand te brengen.