Wij kunnen u helpen aan vps hosting in Nederland

Als bedrijf is het belangrijk om te kijken naar mogelijkheden op het gebied van de Virtual Private Server, meestal afgekort tot VPS. Wanneer u namelijk zeker wilt zijn dat u gebruik kunt maken van een goede server, is het goed om van een aantal technische details op de hoogte te zijn. Wij van Xitens.nl kunnen u helpen aan goede vps hosting in Nederland en daar willen wij u in deze tekst graag wat meer informatie geven. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u weet wat er aan mogelijkheden beschikbaar is wanneer het gaat over vps hosting in Nederland. Wij willen u graag vertellen dat wanneer u Xitens.nl inschakelt voor vps hosting in Nederland, dat u er dan zeker van kunt zijn dat u wordt uitgerust met een goed pakket. Wij hebben namelijk storage met volledige enterprise ssd in raid 10 configuratie. Misschien zegt dit u niet heel veel, maar de kenners zijn het erover eens dat dit het beste is wat er momenteel op de markt te krijgen is. Daarbij zorgen wij er ook graag voor dat onze vps hosting in Nederland voorzien is van cache en geleverd wordt met een back up batterij. Hierdoor kunt u dus onder alle omstandigheden door blijven gaan met het gebruik van de server. Wij hebben onze server uitgerust met onze eigen racks waardoor wij dus de kwaliteit van onze diensten kunnen garanderen. Wanneer u besluit om met ons van Xitens.nl in zee te gaan, kiest u ervoor om gebruik te maken van ons Tier III datacenter. Dit datacenter is gevestigd in Dronten en voldoet geheel aan de eisen die de moderne gebruiker eraan stelt. Zo is dit centrum gecertificeerd en voldoet het aan de eisen van de ISO 9001 richtlijnen. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u via Xitens.nl kunt beschikken over goede vps hosting in Nederland. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer contact met ons zou willen opnemen om te horen wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze vps hosting in Nederland draait op onze eigen server in Dronten

Wij vinden het belangrijk dat wij de bedrijven waar wij mee samenwerken, een goed product kunnen leveren. Vandaar dat wij er dag in dag uit hard aan werken om onze service nog beter te maken dan het al reeds was. Mocht u momenteel daarom op zoek zijn naar goede vps hosting in Nederland, dan willen wij u graag van harte uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij zijn namelijk het bedrijf dat u zou moeten inschakelen wanneer u op zoek bent naar goede vps hosting in Nederland. Mocht u meer over de mogelijkheden willen lezen die onze vps hosting in Nederland biedt, dan kunt u op Xitens.nl veel meer aanvullende informatie vinden. Zo kunt u hier bijvoorbeeld lezen dat wij altijd gebruik maken van zogenaamde VPS nodes en werken met twee gigabit netwerkverbindingen die aangesloten zijn op verschillende switches binnen het netwerk. U merkt het; wanneer u met Xitens.nl in zee besluit te gaan, kunt u er zeker van zijn dat u met een betrouwbare partner gaat werken.

Deze besturingsprogramma’s zijn geschikt

Tot slot willen wij u nog graag iets meer vertellen over de besturingsprogramma’s die u kunt gebruiken voor onze VPS. De meest gebruikte zijn:

  • Joomla Hosting
  • WordPress Hosting
  • Magento Hosting
  • Owncloud Hosting
  • Prestashop Hosting

Wij hopen dat wij u een duidelijk beeld hebben kunnen schetsen van onze mogelijkheden. Wij hopen u snel een keer op Xitens.nl te mogen begroeten.