Een cursus Excel volgen

Op mijn werk maak ik regelmatig gebruik van Excel, maar dat vond ik altijd erg lastig. Ik heb jaren geleden meer met dit programma gewerkt, maar was ondertussen alles al weer vergeten. Ik moet vaak aan mijn collega’s vragen hoe ik iets kan doen, of merk dat ik veel moeite heb om een onderdeel te gebruiken. Ik wilde graag mijn vaardigheden met dit programma verbeteren en daarom leek het mij verstandig om een cursus Excel te volgen. Gelukkig was er genoeg budget om een cursus te volgen en via de website vandijkcomputeropleidingen.nl vond ik een geschikte cursus. Deze cursus heb ik begin deze maand afgerond en heb hier veel aan gehad. Vroeger heb ik regelmatig met Excel gewerkt en destijds vond ik het fijn om met dit programma te werken. Maar bij andere banen gebruikte ik dit programma niet, waardoor ik al mijn kennis was verloren. Het programma werkt ondertussen niet meer op dezelfde manier en er zijn veel nieuwe mogelijkheden. Ik heb sinds begin dit jaar een nieuwe baan en moet nu weer veel met Excel werken. Ik merkte dat ik veel moeite had om met dit programma te werken en het leek mij handig om een cursus Excel te volgen. Ik moest regelmatig hulp vragen aan mijn collega’s en dat vond ik niet fijn. Ik merkte dat zij veel gemakkelijker met dit programma konden werken en precies weten wat ze er mee kunnen doen. Ik was vaak aan het rommelen en kwam er vaak niet uit. Tijdens een gesprek met mijn manager vertelde ik over mijn problemen met dit programma en dat ik graag een cursus Excel wilde volgen. Gelukkig gaf mij manager aan dat dit mogelijk was en dat het bedrijf voor de cursus zou betalen. Ik mocht de cursus volgen zolang het in het budget zou passen.

Op zoek naar een cursus Excel in de buurt

Online ging ik op zoek naar bedrijven die cursussen voor Excel aanbieden en vond een aantal bedrijven. Ik wilde graag een cursus Excel in de buurt volgen, zodat ik niet veel reistijd kwijt zou zijn. Op de website vandijkcomputeropleidingen.nl vond ik een cursus die zeer geschikt leek. Alle belangrijke onderdelen van het programma zouden besproken worden en de prijs paste was erg goed. De cursus wordt door heel Nederland gegeven en zou de volgende maand in de stad worden gegeven en in een kleine groep. Ik besloot om mij direct aan te melden voor de cursus Excel.

Veel geleerd in een dag

Begin deze maand was de cursus Excel en ik heb erg veel geleerd in een dag, dit was precies wat ik nodig had. Er waren veel bruikbare opdrachten en alles werd goed uitgelegd door de leraar. Ik had diverse vragen, maar gelukkig werden die allemaal duidelijk beantwoord. Ik heb nu een veel beter idee van hoe het programma werkt en gebruik veel van de dingen die ik geleerd heb op die dag. Voor een cursus Excel raad ik vandijkcomputeropleidingen aan.

  • De cursus wordt op verschillende locaties in Nederland gegeven
  • De belangrijkste mogelijkheden worden besproken
  • De groep is klein, waardoor je al je vragen kunt stellen
  • De opdrachten waren bruikbaar en ik heb veel geleerd
  • Ik voel mij nu veel zelfverzekerder met dit programma