Jij wilt toch ook niet te maken krijgen met een incassobureau?

Het incassobureau. Veel mensen krijgen er een naar gevoel bij als ze dat woord horen. Maar dit is verre van nodig. In dit artikel lees je meer over het incassobureau, in het bijzonder Credifin Nederland, het incassobureau. Want heeft een klant bijvoorbeeld niet betaald? Is het een klein of een groot bedrag en is het niet zeker of de vordering betwist is? Dan lossen zij het graag voor je op. Waarom zou je kiezen voor Credifin Nederland als het om incasseren gaat? Wel, dat is om de volgende redenen: 

  • Zij werken altijd op basis van no cure, n pay
  • Als ze niets innen dan hoef je ook niet te betalen
  • Als je het incassotraject online wilt volgen dan kan dat dag en nacht.
  • Er vindt direct uitbetaling plaats na ontvangst van incasso

Wat doet een incassobureau allemaal? 

Voordat je gaat kiezen voor dit bedrijf wil je natuurlijk weten wat een incassobureau allemaal doet. Misschien weet jij wel helemaal niet wat dit is. Allereerst is dit een onderneming die -zonder bijzondere bevoegdheden – in opdracht van andere ondernemingen probeert om de openstaande vorderingen te innen. Dit is niet altijd eenvoudig, want je bent afhankelijk van de andere mensen. En laat het nou precies zo zijn dat deze mensen niet graag willen betalen. Want hoe heeft het anders zo ver kunnen komen? Een incassobureau kan zijn diensten verlenen tegen een vergoeding. De schuldeiser verhaal deze vervolgens op de schuldenaar, waarbij het bureau de vergoeding ook probeert te incasseren, dit naast de hoofdsom.  Het incassobureau zal na het aannemen van de zaak eerst aanmanende brieven naar de schuldenaar sturen. Er wordt meestal alsnog betaald of er wordt een betalingsregeling getroffen. Maar dit is natuurlijk niet altijd zo, dan wordt er vervolgens een dagvaarding uitgevaardigd. Dan dient er een deurwaarder en in sommige gevallen een advocaat in te worden geschakeld. 

Hoe werkt het via het incassobureau Credifin Nederland?

Stel dat jouw klanten niet betalen en dat jij een dergelijk bedrijf wilt inschakelen. Hoe gaat dit dan in zijn werk? Waar moet je allemaal aan denken als je dit besluit hebt genomen? Om te beginnen is een voordeel aan dit bedrijf dat zij altijd inspelen op de laatste technologische ontwikkelingen. Zij zijn daarnaast ook nog eens benaderbaar en eerlijk in de communicatie naar de debiteur toe. Ze zijn vasthoudend en de aanpak is vrijwel altijd gericht op het behoud van klantrelaties. Dit resulteert bijna altijd in een snellere betaling en dat is uiteindelijk ook het doel. Als je het eerst eenmalig wilt testen, wat wel begrijpelijk is, dan kun jij een achterstallige factuur via de website uploaden zonder een account aan te maken en dan gaan zij direct aan de slag. Je upload je factuur, je drukt op akkoord voor de voorwaarden en daarna kun je direct aan de slag gaan. Dat is ideaal voor iemand die liever eerst de kat uit de boom kijkt en het even wil aankijken. Dus twijfel niet langer en probeer het eerst uit via de website van Credifin-Nederland.nl. Wij verwachten dat jij ook overtuigd zult zijn!