Een handen massage is voor iedereen

Een handen massage is voor iedereenHebt u regelmatig kramp in uw handen, polsen en vingers? Komt dat door zwaar fysiek werk of omdat u een instrument bespeeld? Of ligt er een andere reden achter zoals stress en andere spanningen waardoor u onbewust uw handen vaak balt tot een vuist. Het is zelfs mogelijk dat u dit in de nacht doet en het kan problemen veroorzaken in het dagelijkse leven. Misschien zoekt u daarom al een tijdje naar een masseur dat een handen massage kan uitvoeren. Kijk daarom voor een handen massage eens op annekeslijfer-massage. Ze is de specialist om een handen massage te doen in de regio Den Haag. Mensen komen vanuit de gehele Randstad op haar af terwijl het krijgen van een handen massage juist heel eenvoudig is. Sterker nog, het is één van de meest eenvoudige massage om te geven. Dat komt natuurlijk vanwege het feit dat u niet hoeft te liggen. De behandelaar en u gaan in twee stoelen tegenover elkaar zitten en dan kan de handen massage direct beginnen. Omdat de masseur uw hand vastpakt om erin te kneden is een tafeltje of ander hulpmiddel ook niet nodig. De basisbeginselen zijn snel zelf te leren zodat u uw partner daar ook mee kunt verwennen. Maar voor een doortastende handen massage raden we het u aan om toch echt even langs te komen want u begrijpt natuurlijk ook wel dat dit een vak apart is. En dat niet alleen, een handen massage is simpelweg heerlijk en uitermate effectief.

De voordelen van een handen massage zijn eindeloos

Tot dusver hebben we het gehad over mentale en lichamelijke problemen die hopelijk tijdelijk van aard zijn. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat u er langer last van hebt. En dat betekent misschien dat u een chronische aandoening hebt zoals een vorm van reuma of artrose. Ook dan kan een handen massage soelaas bieden. Een handen massage hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Kijk maar op de site, u zult zien dat we scherpe tarieven aanhouden zodat u nooit een dief van de portemonnee zult zijn. Maar wat is het directe gevolg van een dergelijke massage? Het hangt natuurlijk af van uw klachten en de technieken die we hanteren. Maar u mag er in ieder geval wel van uitgaan dat u er heerlijk door kunt slapen. Het geeft u ook een prettig gevoel dat soms zelfs als gelukzalig wordt beschreven. Het geeft in ieder geval een gevoel van verbondenheid en vertrouwen. En ten slotte is het, zoals we dat al eerder zeiden, de ideale massage om te geven vanuit een stoel. Dat maakt het contact natuurlijk ook direct een stuk persoonlijker.

Langskomen? Natuurlijk, maak nu direct een afspraak

En dat kan door te bellen, te mailen en door het contactformulier in te vullen. We laten zo snel mogelijk iets van ons horen. En mocht u in de buurt zijn dan kunt u ook altijd even naar binnen lopen. Op de website vindt u vanzelfsprekend alle contactgegevens die u nodig zou kunnen hebben net als het adres waar de handen massage plaatsvindt in de regeringshoofdstad van het land. Vergeet trouwens niet om de site te volgen via Facebook. Daar vindt u het laatste nieuws over de vele massages. Want natuurlijk kunt u ook bij haar aankloppen voor een keur aan andere massages. U moet daarbij denken aan onder andere:

  • Reiki,
  • Een voetreflexmassage waarbij gekeken wordt naar uw organen en uw gestel,
  • Een voetenmassage,
  • Pulsing is ook zeker mogelijk,
  • En als laatste bieden we u de mogelijkheid aan om een stoelmassage te krijgen.