Ontdek uitvaartverzorging Leiden

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om afscheid te nemen van uw naaste? Uitvaartverzorging Leiden biedt u een unieke locatie om een uitvaart op een intieme manier vorm te geven. Vaak is een uitvaart vrij standaard opgezet, met een vast programma in een zaaltje waar al velen voor u afscheid hebben genomen. Er is een bepaalde tijd afgesproken waarin het afscheid moet plaatsvinden en dit kan niet uitlopen, omdat de volgende plechtigheid alweer staat gepland. Het kan voelen alsof u onderdeel uitmaakt van een lopende band van uitvaarten. Niet prettig, omdat verdriet en gevoelens nou eenmaal moeilijk zijn in te plannen. Als u uw uitvaart meer persoonlijk wilt maken, is De Kleine Poort uitvaartverzorging Leiden een goede keuze. De Kleine Poort is uniek in uitvaartverzorging Leiden, in de omgeving zult u niet snel iets vergelijkbaars tegenkomen. De locatie van de afscheidsruimte is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. De ruimte is gelegen aan de rand van Roelofsarendsveen. Een rustige, landelijke omgeving, vlak in de buurt van de Randstad.

Unieke uitvaartverzorging Leiden

De Kleine Poort uitvaartverzorging Leiden is speciale locatie om vorm te geven aan het afscheid van een overledene. De dagen tussen het overlijden van een dierbare en de daadwerkelijke uitvaart worden door veel mensen als heel bijzonder en belangrijk ervaren. Het is een moment waarop nabestaanden samenkomen om herinneringen op te halen en het afscheid te regelen. Het is heel belangrijk dat deze dagen op een goede manier verlopen, zodat je hier later met een goed gevoel op terug kan kijken. Dit kan heel belangrijk zijn bij de verwerking van een verlies. De Kleine Poort uitvaartverzorging Leiden biedt de mogelijkheid om de overledene op een bijzondere, intieme locatie op te baren. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om een overledene thuis op te baren tot de uitvaartplechtigheid, bijvoorbeeld als de overledene is een verzorgingsinstelling verbleef of als thuis simpelweg niet mogelijk is. Het is dan fijn dat er een andere huiselijke omgeving is waar dit wel kan. De Kleine Poort biedt unieke uitvaartverzorging:

  • Kleinschalig
  • U beheert zelf de sleutel
  • Geen tijdsdruk
  • Mooie locatie midden in de natuur

In De Kleine Poort kunnen nabestaanden zich in de dagen voor de uitvaart terugtrekken om alle voorbereidingen te doen. Er is een keukentje beschikbaar en er kan worden gegeten met een kleine groep. Ook is het mogelijk om een maaltijd te laten bezorgen of te cateren. We nemen u graag alle zorgen uit handen.

Neem afscheid op uw manier

De Kleine Poort is een afscheidsruimte in de vorm van een chalet. Families krijgen zelf de sleutel en kunnen zo zelf de ruimte beheren. De chalet kan gebruikt worden om de overledene op te baren. Nabestaanden kunnen zo dag en nacht bij de overledene waken en op bezoek komen. Veel mensen ervaren dit als veel prettiger dan bij de standaard uitvaartverzorging gebruikelijk is. Hierbij is er vaak een vast moment tot afscheid, de dag voor de daadwerkelijke plechtigheid. De Kleine Poort uitvaartverzorging Leiden biedt u de mogelijkheid het afscheid helemaal zelf in te richten naar uw wensen. De chalet is gelegen in een groene tuin aan het water. Een bijzonder rustgevende omgeving waarbij u zich terug kunt trekken uit het dagelijkse leven om stil te staan bij uw verdriet samen met uw naasten. Naast dat De Kleine Poort een prettige plek is om te verblijven, is het ook zeer praktisch. Het is voorzien van alle faciliteiten om comfortabel een aantal dagen in door te brengen. Hiermee is De Kleine Poort uniek binnen uitvaartverzorging Leiden.