Een moeder armband: het perfecte kraamcadeau!

Je bent he-le-maal in de wolken; je beste vriendin of schoonzus is bevallen! Natuurlijk ga je binnenkort op kraamvisite om het kleine wondertje te bekijken en neem je wat leuks voor hun beide mee. Een paar sokjes, een rompertje of een mutsje is misschien wel leuk, maar niet erg persoonlijk. Hoe vind je nu een persoonlijk, niet afgezaagd kraamcadeau? Bij Toejoe Sieraden kun je het perfecte kraamcadeau vinden: de moeder armband. Een moeder armband kan je naar eigen wens zelf samenstellen en is een mooi cadeau om te geven, te krijgen en te dragen! Het herinnert de kersverse moeder altijd aan het gelukzalige moment toen ze haar kleintje voor het eerst in haar armen had. Hoe mooi is het om zo’n persoonlijk cadeau te kunnen geven!

Het samenstellen van een moeder armband

Een moeder armband kun je zo persoonlijk maken zoals je zelf wilt; alle armbanden worden namelijk handgemaakt! Zo is elke armband uniek, net als elke band tussen moeder en kind. Bij het samenstellen van een armband kan je kiezen uit verschillende materialen en extra’s:

  • Kralen: er zijn kralen van natuursteen en glas in verschillende kleuren. Zo kun je de kleur afstemmen op een jongen, meisje of de favoriete kleur van de moeder. Daarnaast heeft Toejoe Sieraden ook kralen met letters erop. Zo kan je de naam van de baby en/of de moeder in de armband laten zetten.
  • Leer: naast de kralen kun je er ook voor kiezen om een leren armband te laten maken met een tekst of naam erin gedrukt. De tekst wordt dan aangebracht met slagletters.
  • Metaal: naast leer, zijn er ook metalen armbanden, waar ook een naam of tekst in gegrafeerd kan worden. Ook hierbij worden slagletters gebruikt. Deze aluminium moeder armband is licht en fijn om te dragen.
  • Zilver: je kunt ook kiezen voor een nikkelvrije, zilveren moeder armband, met mooie knoop sluiting.
  • Bedeltjes: deze zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er bedeltjes met een hartvorm, rechthoekige bedeltjes of andere figuren. Je kunt er zelfs voor kiezen om deze te laten graferen, zodat de naam van het kind of de initialen erop kunnen komen te staan.

Ervaringen met Toejoe Sieraden

Toejoe Sieraden krijgt regelmatig positieve recensies over de moeder armband. Onder andere deze mail van Lysanne, die een armband cadeau had gekregen: ‘Ik was blij verrast toen mijn vriendin op kraamvisite kwam en een mooi ingepakt pakketje aan mij gaf. Toen ik het open maakte, sprongen de tranen in mijn ogen. Er zat een prachtige armband in met lichtblauwe kralen en bedeltjes met de naam van mijn dochtertje erin gegrafeerd. Voor mij was dit een heel emotioneel moment. De bevalling was namelijk erg kritiek verlopen en het had niet veel gescheeld of mijn dochtertje had het niet overleefd. Ontzettend dankbaar was ik voor deze mooie moeder armband. Wat een waardevol cadeau! Bedankt voor de mooie armband, Toejoe Sieraden!’ Als je een kraamcadeau zoekt, ben je bij Toejoe Sieraden dus aan het goede adres. Naast de moeder armband kan je bij Toejoe Sieraden ook een geboorte armband, moeder-dochter armband of een zussen armband laten maken. Is een armband niet helemaal jouw ding, maar heb je liever een ring of een prachtige set oorbellen? Ook dan kun je terecht bij Toejoe Sieraden. Wil je een cadeau geven en weet je niet precies wat de stijl van iemand is? Cadeaubonnen zijn ook te bestellen en geven de garantie dat de jarige altijd een sieraad krijgt wat bij hem of haar past. Neem dus snel een kijkje op de website voor meer informatie en stel jouw persoonlijke, unieke en handgemaakte sieraad samen. Lees meer…