ESTA aanvragen voor Canada

Wanneer moet je een ESTA aanvragen voor Canada? Als jij binnenkort naar Canada reist, dan heb je hopelijk al wat onderzoek gedaan naar welk visum je hiervoor moet aanvragen. Als jij al de juiste informatie hebt, dan vraag je je misschien af waarom we het nu over de ESTA aanvragen voor Canada hebben? Vraag je niet een ETA voor Canada aan? Dit klopt inderdaad, maar als jij een tussenlanding in de Verenigde Staten maakt, dan moet je ook een ESTA aanvragen voor Canada. Anders wordt je namelijk geweigerd voor jouw vlucht naar de Verenigde Staten en kun je dus niet overstappen op het vliegtuig naar Canada. Gelukkig is een ESTA aanvragen voor Canada heel erg eenvoudig via de website esta-aanvragen.com. Hier bieden ze je ook uiteenlopende voordelen aan waar je zeker gebruik van wilt maken.

  • Aanvraag in het Nederlands doen
  • Betalen met o.a. iDeal
  • Meer informatie

Wanneer je naar de officiƫle website van het ESTA aanvragen voor Canada gaat, dan is alle informatie die je hier vindt uiteraard in het Engels. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je soms flink moet zoeken naar de juiste informatie, want voor een heleboel landen kan men hier naartoe komen om hun visum voor de VS aan te vragen. Je kunt dus veel beter naar de website esta-aanvragen.com komen. Hier vind je niet alleen de juiste informatie in een keer, maar het is ook allemaal in het Nederlands. Dit geldt uiteraard ook voor de aanvraag. Je wilt hier natuurlijk geen fout in maken, want dan kan het ESTA aanvragen voor Canada zomaar eindigen met een afkeuring. Dat wil je natuurlijk niet!

Een ESTA aanvragen voor Canada en betalen

De ETA en eventueel ESTA aanvragen voor Canada is helaas niet gratis. Je zult hiervoor dus moeten betalen. Op de officiƫle website van het ESTA aanvragen voor Canada kun je er alleen voor kiezen om te betalen met creditcard. Wanneer je geen creditcard hebt, dan wordt dit dus ineens lastig. Uiteraard kun je dan eventueel de creditcard van een familielid of vriend/vriendin lenen, maar veel mensen voelen zich hier toch niet prettig bij. Je kunt daarom veel beter het ESTA aanvragen op de website esta-aanvragen.com doen. Hier hebben ze namelijk de mogelijkheid om bijvoorbeeld met iDeal te bepalen en ook PayPal behoort hier tot de opties om de aanvraag te betalen en zo dus af te ronden. Als je wel een creditcard hebt en je wilt hier ook graag mee betalen, maar je wilt bijvoorbeeld liever de aanvraag in het Nederlands doen, dan behoort dat hier ook nog steeds tot de betalingsmogelijkheden. Uiteindelijk willen ze op de website esta-aanvragen.com het je gewoon zo makkelijk mogelijk maken om je ESTA aanvragen voor Canada af te ronden.

Veel standaard vragen

Het aanvragen van een ETA of ESTA gaat gepaard met een hoop standaard vragen. Je geeft uiteraard je persoonlijke gegevens af en daarnaast zorg je ervoor dat je aangeeft dat je geen terrorist bent. Het is dus erg belangrijk dat je de vragen goed doorleest, zodat je ook echt het juiste antwoord geeft. Je wilt niet per ongeluk aangeven dat je tot een terroristische groep behoort! Neem dan ook echt de tijd voor het ESTA aanvragen voor Canada. Je voorkomt dan dat je fouten maakt en eventueel een afkeuring krijgt. Nadat dit namelijk eenmaal gebeurt is, is het zeer lastig om dit weer om te draaien. Doe het dus in een keer goed. Daarnaast raden we je aan om dit zo snel mogelijk na het boeken van je ticket te doen. De aanvraag wordt in de meeste gevallen binnen 72 uur goedgekeurd.