Een transformator van 12v help u bij uw proces

Elektriciteit is niet meer weg te denken uit de samenleving. Doordat het zo’n grote rol speelt in onze maatschappij, moeten er ook goede producten voor aangeschaft worden. Een daarvan is een transformator van 12v. Een transformator van 12v zorgt er namelijk voor dat een hogere wisselspanning omgezet wordt naar een lagere wisselspanning. Bij Elektronische Industrie ETI B.V. schaft u eenvoudig een transformator van 12v aan. Wij leggen u graag meer uit over ons aanbod van de transformator van 12v en hoe u deze via ons kunt aanschaffen. Daarnaast vertellen wij u ook meer over de toepassing van de transformator van 12v. Zo heeft u alle informatie in huis om onze producten aan te kunnen schaffen en deze direct toe te passen in uw situatie.

Verschillende soorten van de transformator van 12v te verkrijgen

In het elektriciteitsnet worden transformatoren gebruikt om de in de centrale opgewekte energie te transformeren naar een hoge spanning. Bij deze hoge spanning wordt de energie door het net getransporteerd tot de punten waar de energie wordt afgenomen. Daar wordt de spanning weer omlaag getransformeerd en geleid naar transformatorhuisjes in de woonwijken, waar de spanning weer verder omlaag wordt getransformeerd. Een transformator van 12v zorgt ervoor dat de netspanning wordt omgezet in een voor mensen ongevaarlijke lage wisselspanning. Deze wisselspanning zal maximaal 50 volt zijn. De transformator van 12v kan zowel in een vaste opstelling, maar ook in een verplaatsbare opstelling worden gebruikt. De transformator van 12v biedt veiligheid door het feit dat de stroom alleen aan de secundaire zijde kan komen, mits het een gesloten kring betreft. Mocht de kring toch ergens onderbroken worden, dan kan de stroom niet meer rondgaan. Hiermee vervalt het gevaar dat u onder spanning komt te staan. Wij hebben verschillende transformatoren in ons assortiment, waaronder:

  • Beschermingstransformatoren
  • 3ph transformatoren
  • Stuur transformatoren
  • Veiligheidstransformatoren

Zo ziet u dat u voor iedere situatie de juiste transformator van 12v bij ons kunt aanschaffen. Onze transformator van 12v schaft u eenvoudig aan via onze website door deze in uw winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden middels de veilige betaalmethoden. Wij zorgen dan dat uw bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt en geheel voldoet aan uw wensen en eisen. Zo kunt u onbezorgd verder met uw processen. Onze medewerkers geven u graag deskundig advies bij uw aankoop, zodat u zeker weet dat u het juiste product thuis geleverd krijgt en dat u geen hinder ondervindt bij het afronden van uw bestelling.

Meer dan alleen transformatoren

Elektronische Industrie ETI B.V. is het adres waar u moet zijn voor alle zaken rondom elektriciteit. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij u altijd een uitstekende dienstverlening kunnen bieden. Naast onze transformatoren produceren wij ook bedradingen, Power Units, Gelijkstroomvoedingen en Constant Voltage Transformers. Zo heeft u altijd alle benodigdheden in huis om uw processen voort te kunnen zetten. Wij houden van een persoonlijke aanpak. Daarom kunnen wij uw transformator ook op maat maken, zodat deze geheel aansluit bij uw specificaties. Dit doen wij allemaal tegen aantrekkelijke tarieven, waarbij u ook korting krijgt wanneer u meer dan een product aanschaft. Deze kortingen staan aangegeven bij de producten op onze website. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op eti.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om onze producten aan te kunnen schaffen.