Ervaar voetbal in Rotterdam

Rotterdam wordt wel gezien als dé voetbalstad van Nederland. In voorgaande jaren waren er tot wel drie Rotterdamse clubs actief in de Eredivisie. Ook dit jaar (2018) zijn FC Feyenoord en Excelsior weer deel van de hoofddivisie. Het is dan ook niet gek dat voetbal in Rotterdam zo populair is. Feyenoord doet het al tientallen jaren goed in de Nederlandse voetbalwereld en heeft een grote schare trouwe fans. Wanneer je in de voetbalhoofdstad bent, is een voetbalervaring dan ook onmisbaar. Het meest bijzonder is om een wedstrijd van Feyenoord mee te maken in de Kuip zelf. Mocht je geen kaartjes kunnen bemachtigen, dan zijn er andere manieren om voetbal in Rotterdam te beleven. Een daarvan is wedstrijden live bekijken in een café. In de Rotterdamse binnenstad en zeker rondom de Kuip zijn uiteraard veel cafés te vinden die live voetbalwedstrijden vertonen. Het verschilt sterk per locatie hoe goed de sfeer is en hoeveel mensen erop afkomen. In welk café beleef je voetbal in Rotterdam op zijn best? Hieronder lees je alles over hét voetbalcafé voor Feyenoordsupporters. Ook andere geïnteresseerden zijn er natuurlijk meer dan welkom, want in dit voetbalcafé geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Café voor voetbal in Rotterdam

Voor velen het beste café voor voetbal in Rotterdam is Café the Hide Away. Inmiddels is deze locatie al meer dan 25 jaar het Feyenoordcafé van Rotterdam-Zuid. Om echt de Rotterdamse voetbalsfeer te proeven is dit dus the place to be. Rond iedere wedstrijd van de grootste club van deze havenstad in Zuid-Holland wordt het voetbalcafé weer druk bezocht door vele supporters en andere geïnteresseerden. Om een mooi plekje te bemachtigen, is het daarom wel aan te raden om op tijd op pad te gaan. Al drie en een half uur voor een wedstrijd begint, starten de feestelijkheden in Café the Hide Away. Je beleeft er daarom echt een complete voetbalavond of middag. De sfeer zit er altijd vanaf het begin al goed in en naarmate de avond vordert wordt het steeds gezelliger. Onder het genot van flink wat bier en de nodige hapjes is een bezoek aan dit voetbalcafé een ware ervaring. Zo beleef je voetbal in Rotterdam op een onvergetelijke manier. Het is misschien niet zo bijzonder als in de Kuip, maar het komt zeker dichtbij. Iedere wedstrijd wordt live uitgezonden en dankzij de locatie vlakbij de Kuip komen veel supporters na afloop gezellig het feestje verder vieren. Winst, verlies of gelijkspel: de echte Feyenoord fans zijn altijd in voor een gezellige kroegavond.

Samen genieten van topvoetbal

Wie wil ervaren hoe voetbal in Rotterdam is, zal de beste ervaring hebben bij een wedstrijd van Feyenoord. Zelfs als je niet een kaartje voor een match in het stadion kunt verkrijgen, kun je nog een geweldige ervaring hebben. Wedstrijden kijken in een café kan ook zeker zijn voordelen hebben. Je geniet onder meer van:

  • De gezellige, ongedwongen sfeer van een buurtcafé
  • Het feestje dat plaatsvindt na iedere voetbalwedstrijd
  • Heerlijk bier en typische hapjes die vrijwel overal tijdens live voetbalwedstrijden geserveerd worden

Wil je voetbal in Rotterdam extra speciaal beleven, dan ben je bij Café the Hide Away aan het goede adres. Je vindt de kroeg vlakbij de Kuip en hoeft alleen de feestvreugde te volgen om te weten waar je moet zijn. Zeker op wedstrijddagen zal er van alles te zien en horen zijn. Ook op Cafethehideaway.nl kun je meer informatie vinden over de locatie, de evenementen en meer. Via de website kun je bovendien de facebookpagina vinden met alle lopende activiteiten. Er is altijd wat te beleven in hét Feyenoordcafé van Rotterdam-Zuid.