Geslaagd personeelsfeest in Twente

Als event manager ben ik verantwoordelijk voor alle events die we vanuit onze organisatie organiseren. Ik was er daarom automatisch verantwoordelijk voor om het personeelsfeest te regelen. Ik had een paar collega’s opgetrommeld om wat leuke ideeën te bedenken. Via mijn baas had ik een budget meegekregen. Voor de rest was ik vrij om te bepalen hoe de dag eruit zou komen te zien. Ik vond het best een lastige klus, want we moesten een activiteit vinden die leuk zou zijn voor iedereen. Probeer maar eens een personeelsfeest te organiseren waar alle collega’s blij van worden. We hadden best wat ideeën op papier gezet. Een rondvaart in de grachten van Amserdam was favoriet. Maar omdat ons bedrijf in Twente ligt, zou het te omslachtig worden om met alle collega’s naar Amsterdam af te reizen. Qua budget zou het ook veel voordeliger zijn om een personeelsfeest in Twente te organiseren. Dan kon iedereen eigen vervoer regelen. Onze voorwaarden voor het personeelsfeest waren steeds duidelijker, deze waren als volgt:

  • Personeelsfeest in Twente;
  • Maximaal €50,- per persoon;
  • Activiteit voor 24 personen;
  • Goede bereikbaarheid locatie;
  • Toegankelijke activiteit voor iedereen.

Via een vriend van mijn collega werden we gewezen op Outdoor Unlimited. Voor een personeelsfeest in Twente moest je blijkbaar bij Outdoor Unlimited zijn. We besloten daarom om daar eens te informeren naar de mogelijkheden van een personeelsfeest in Twente voor ons bedrijf.

Diverse mogelijkheden voor een personeelsfeest in Twente

Samen met een collega hadden we een skypecall gepland met een medewerker van Outdoor Unlimited. Zij vertelde ons over de mogelijkheden, de verschillende thema’s, de prijzen en de locaties. Voor een personeelsfeest in Twente kun je bij Outdoor Unlimited kiezen uit de volgende categorieën:

  • Casino “Las Vegas” avond;
  • Maffia night;
  • CSI moordspel;
  • Jongens tegen de Meisjes.

Aangezien de verhouding tussen mannen en vrouwen binnen ons bedrijf redelijk uit balans is, was Jongens tegen de Meisjes helaas geen optie. Ons contactpersoon van Outdoor Unlimited had ons wat vragen gesteld over het bedrijf, de cultuur, onze collega’s en de branche waarin wij werken. Op basis van alle informatie die we hadden gegeven, adviseerde ze ons om het CSI moordspel te kiezen. Wij waren er heel blij mee dat ze met ons meedacht en besloten om voor dit thema te gaan. Binnen elk thema konden we uit verschillende arrangementen kiezen. We kozen voor het More CSI arrangement. Dit arrangement paste binnen ons budget en bestaat uit het moordspel, een barbecue en vier consumpties per persoon. Bij Outdoor Unlimited is het op verschillende plekken mogelijk om een personeelsfeest in Twente te organiseren. De locaties bevinden zich in Hellendoorn, Nijverdal, Haarle. Je kunt ook kiezen voor een eigen locatie. Wij vonden het wel zo gemakkelijk om ons geen zorgen te maken over de locatie en te kiezen voor Nijverdal. Nijverdal was ook goed bereikbaar en daarom voor al onze collega’s de beste keuze voor een personeelsfeest in Twente.

Onvergetelijke avond

Als organisatie waren we best zenuwachtig over hoe onze collega’s het personeelsfeest zouden beleven. We hoopte maar dat het bij iedereen in de smaak zou vallen. Onze zorgen waren voor niets. Iedereen had de grootste schik tijdens het spel. Door de veelzijdigheid van de opdrachten kon iedereen goed deelnemen. De barbecue was ook super geregeld. Zelfs voor de vegetarische collega’s werd goed gezorgd. De locatie was gezellig en goed te bereiken. Sommige collega’s konden met de fiets naar het feest. Voor een personeelsfeest in Twente kan ik Outdoor Unlimited aan iedereen aanraden. Ze zorgen voor een goede voorbereiding en tijdens het feest hoef je niet om te kijken naar de organisatie. Zo konden wij als organisatoren van het feest volledig genieten van de avond.