Glazenwasser Voorburg: voor al uw buitenwerk

Een glazenwasser uit Voorburg? Dat is Patrick de Groot. Hij is dé certificeerde glazenwasser uit Zuid-Holland. Kristalheldere ramen, uw kantoorruimte weer spik en span of een terras als nieuw? Wat uw vraag ook is: glazenwasserij Patrick de Groot pakt al uw buitenwerk graag op. Van glasbewassing tot dakgoten reinigen, en van het schoonspuiten van uw bestrating tot aan het onderhouden van uw kozijnen. ‘Buitenwerk is niet voor iedereen weggelegd’, weet Patrick de Groot, glazenwasser uit Voorburg. ‘Regen, wind, kou en hoogte. Veel van mijn klanten vinden het spannend om hoog op een ladder te staan. Net zoals het leeghalen van de dakgoot. Dat zijn voor velen rotklussen.’ ‘En voor het schoonspuiten van de bestrating heeft de klant wel de juiste apparatuur nodig. Dit zijn klussen die ik makkelijk en snel op mij kan nemen. Het weer, de apparatuur en de hoogte zijn voor mij tenslotte geen belemmering’, vertelt Patrick de Groot.

Glazenwasser Voorburg voor particulieren en bedrijven

Glazenwasserij Patrick de Groot is er voor alle ramen, van particulieren én van bedrijven. ‘Complimenten die ik vaak terug krijg van mijn klanten zijn voor mij heel normale punten. Zo neem ik bijvoorbeeld altijd de achterzijde van het pand mee. Het gaat natuurlijk om het aanzicht van een kantoor. Maar houtrot komt aan alle zijdes van het pand voor. Daarom vind ik het erg belangrijk om als gecertificeerde glazenwasser netjes en consistent te werken. Het draait tenslotte allemaal om het eindresultaat. Dat vind ik niet meer dan logisch.’ Ook krijgt Patrick vaak complimenten over het werk dat hij aflevert. ‘Goed bereikbaar en snelle service? Dat vind ik niet meer dan normaal. Maar blijkbaar is dat niet bij iedere glazenwasserij aan de orde. Veel van mijn klanten waarderen dit bij mij. Daar ben ik wel trots op!’ 

Voordelen professionele glazenwasser 

Het inschakelen van een professionele glazenwasser heeft nog meer voordelen. Zo kan deze glazenwasser uit Voorburg op tijd houtrot in de kozijnen of roest in uw dakgoot constateren. ‘Dit zorgt er vaak voor dat de kosten voor reparatie minder hoog uitvallen, dan wanneer u veel te laat bent’, legt Patrick uit. ‘Veel van mijn klanten zijn dan ook blij als ik iets op tijd aangeef. Het onderhouden en bijhouden kan ik dan direct oppakken. Dat scheelt aan het einde van de rit een hoop tijd en geld.’ Patrick de Groot, dé glazenwasser uit Voorburg, helpt u met de volgende klussen:

  • Glasbewassing
  • Gevelbeplating
  • Houtwerk schoonmaken
  • Opleveringsschoonmaak
  • Dakgoten reinigen
  • Onderhoud kozijnen 

Glazenwasser Voorburg: ‘Het bijhouden van uw woning wordt zeker belangrijk wanneer u huiseigenaar bent. Hetzelfde geldt natuurlijk voor kantoorpanden. U moet wellicht diep in de buidel tasten wanneer houtrot aan uw raam of dakkapel niet bijtijds wordt opgemerkt.’ Deze glazenwasser uit Voorburg gaat verder dan alleen het schoonmaken van uw ruiten. ‘Schoonmaken is nu eenmaal niet voor iedereen de favoriete klus. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van een kantoor. Door dit mee te nemen in het pakket van glazenwasserijpatrickdegroot.nl. vang je 2 vliegen in 1 klap. Wel zo prettig. ‘Ik maak hier geen onderscheid tussen particulieren of bedrijven. Een opleveringsschoonmaak kan bijvoorbeeld voor slechts 1 woning zijn, maar als een hele straat wordt opgeleverd dan neem ik die klus graag aan.’ Wilt u in contact komen met glazenwasserij Patrick de Groot? Benieuwd wat deze glazenwasser uit Voorburg voor u kunt betekenen? Via mijn website kunt u vrijblijvend contact opnemen om samen de mogelijkheden te bespreken. Maar u mag mij ook altijd bellen op het volgende nummer: 06-26 400 598. 

Lees meer…