Haal het beste uit jezelf naar boven met een bootcamp in Amsterdam

Prestaties die je moet leveren hebben een impact op hoe je je voelt en je motivatie om die prestaties ook daadwerkelijk te leveren. Als er dingen van je gevraagd worden die binnen je mogelijkheden liggen en als je ook weet dat je de taken tot een goed einde kunt brengen, dan ontstaat er een gezonde dosis motivatie en lust om met de taken aan de slag te gaan. Door de taken ook daadwerkelijk te volbrengen krijg je nieuwe energie en ook zin om nieuwe uitdagingen aan te pakken. Als je vanaf dat moment constant dezelfde taken op je bord krijgt, dan zie je dat die motivatie langzaam wegebt. De energie neemt af en op den duur ga je de taken juist met tegenzin tegemoet. Het is dan beter om nieuwe opdrachten aan te nemen die meer vergen dan je gewend bent. Dat zorgt voor uitdagingen en het maakt dat je weer energie voelt, omdat je immers graag uitdagingen aangaat. Maar het is altijd een precaire balans waar je mee te maken krijgt. Als je namelijk teveel hooi op de vork neemt, dan krijg je ook te maken met demotivatie. Als je het idee hebt dat het veel te veel werk en dat je het nooit op tijd af kunt krijgen, dan is het natuurlijk overweldigend en daardoor voel je de taken als een zware last op je schouders. Als je de taak niet kunt omzetten in mooie hapklare brokken die je stuk voor stuk kunt overkomen, dan zakt de moed (en dus ook de energie) je in de schoenen. Je moet dus taken vinden die passen bij jou skills en vaardigheden, maar die soms ook net even iets verder gaan zodat je je blijft ontwikkelen. Om het energieniveau te handhaven en om sterk in je schoenen te blijven staan kun je daarom een bootcamp volgen in Amsterdam. Een bootcamp in Amsterdam daagt je uit op mentaal en fysiek niveau. Een bootcamp in Amsterdam staat helemaal los van de taken die je hebt in je werk. Maar toch kun je via een bootcamp in Amsterdam een ontwikkeling doormaken die ervoor zorgt dat je met een frisse geest en een gezonde dosis nieuwe energie aan de slag kunt gaan met de taken die je moet volbrengen. Een passieve lusteloze geest heeft een andere kijk op de wereld dan een geest vol met bruisende energie en een gezonde dosis zelfvertrouwen. Door jezelf uit te dagen tijdens een bootcamp in Amsterdam leer je obstakels te overwinnen. Je wordt mentaal, fysiek en emotioneel sterker dankzij een bootcamp in Amsterdam. Die nieuwe kracht neem je vervolgens weer mee naar de werkvloer waar je vervolgens beter functioneert. Maar ook op andere terreinen zal je de vruchten gaan plukken van een bootcamp in Amsterdam.

Een bootcamp in Amsterdam realiseer je via abintus.nl

Mocht je zelf of samen met je collega’s een bootcamp in Amsterdam willen volgen, dan kun je terecht op de site van abintus.nl. Hier vind je alvast een overzicht van de mogelijkheden en alles wat je verder kunt en mag verwachten van een bootcamp in Amsterdam. Je kunt bijvoorbeeld naast een bootcamp in Amsterdam ook bij Abintus terecht voor:

  • Kickstart
  • Bust the Barrier
  • Mentale training
  • Personal Coaching Amsterdam

Dus als je meer wilt weten, kom dan vooral eens lang op de website.

Maak een afspraak via de site

Wil je gebruik maken van één van de diensten/events, dan kun je het beste even contact opnemen en informeren naar de mogelijkheden. Je kunt dan ook direct een datum prikken