Ik heb gekozen voor een autogas installatie

Ik rijd al jarenlang kei graag auto. Zo rij ik elke maand wel een paar honderd kilometer. Niet alleen voor mijn werk, maar ik ga met mijn gezin ook regelmatig op daguitstap of een weekendje weg. Dat doen we dan bijna altijd met de auto. Maar ik vond zowel benzine als diesel heel dure oplossingen geworden. Ik heb dan gekozen voor een lpg installatie omdat LPG echt wel een goedkoper alternatief is. Dankzij lpg-inbouwbedrijf.nl heb ik een autogas installatie aan een zeer betaalbare prijs kunnen laten verzorgen. De dienstverlening was perfect. Geen toeters en bellen: er wordt gewoon gedaan wat je vraagt. En dat doen ze heel goed. Ik rijd nu al enkele maanden met mijn auto met autogas installatie rond en heb nergens over te klagen. Mijn autogas installatie die lpg-inbouwbedrijf.nl heeft geïnstalleerd is helemaal in orde en ik rijd véél goedkoper met de auto. De tweeduizend euro investering die ik heb moeten doen was het meer dan waard. Die heb ik ondertussen met de vele kilometers die ik rijd er bijna volledig uitgehaald. De investering brengt voor mij op. Als ik iemand hoor twijfelen over een autogas installatie dan zeg ik vanaf nu “niet twijfelen maar doen!” Zoek je iemand die een dergelijke installatie aan een scherpe prijs in je wagen installeert? Contacteer dan zeker lpg-inbouwbedrijf.nl

Een autogas installatie brengt je alleen maar voordelen

Ben je nog niet helemaal overtuigd of een lpg installatie wel iets voor jou is? Dan zal ik je even op de voordelen van een dergelijke installatie wijzen. Op autogas rijden is echt zeer voordelig. Een autogas installatie in je wagen geeft je volgende voordelen:

  • Prijs LPG is spotgoedkoop in vergelijking met benzine. De autogasinstallatie betaalt zich dus razendsnel terug.
  • De motor gaat langer mee, want die lijdt niet onder etsende zuren en koolafzetting
  • Uitlaatgassen hebben een pak minder schadelijke stoffen
  • Autogas heeft een betere verbrandingsresultaat dan benzine en diesel
  • Je motor functioneer stiller, je hoort hem in vergelijking met auto’s die op benzine rijden haast niet.

Is het wel veilig?

Een autogas installatie was misschien in het verleden niet de meest veilige keuze. Vandaag is de technologie al een pak beter. Er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen en de fabrikanten van LPG installaties hebben niet stil gezeten. Zo kan je er tegenwoordig heel zeker van zijn dat een autogas installatie veilig is. Bijna alle fabrikanten nemen hiervoor de nodige veiligheidsmaatregelen. Zo is er een automatische vulstop, bevat je autogas installatie dikke stalen tanks en veiligheidskleppen. Dankzij deze voorzorgsmaatregelen kan je gewoon veilig op de baan rijden. Om je extra gerust te stellen: ik heb tot nu toe nog geen enkel probleem gehad met mijn autogas installatie die lpg-inbouwbedrijf.nl heeft geïnstalleerd. Dit bedrijf heeft prima haar werk gedaan en zorgt dat de installaties die ze uitvoert steeds veilig gebeuren en aan alle veiligheidsvoorschriften beantwoorden. Zo kan ik met een gerust hart rijden. Ik ben zeer tevreden van mijn autogasinstallatie. Deze heeft zich ondertussen helemaal terugverdiend en mijn auto gaat langer meegaan. Ik zou als ik jou was dus niet langer twijfelen! Laat gewoon een goede installateur een LPG installatie plaatsen in je wagen. Zo kan je goedkoop én milieuvriendelijker rijden. Vrezen voor je leven hoeft ook niet meer, want de veiligheid is echt wel dik oké. Ik kan je lpg-inbouwbedrijf.nl alleen maar aanbevelen. Ik zal hen ook voor mijn volgende wagen zeker contacteren om weer een autogas installatie uit te voeren. Zo blijf ik aan mijn portemonnee denken en kan ik blijven doen wat ik graag doe: rijden, rijden en nog eens rijden!