Led strip profiel 3 meter

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een led strip profiel 3 meter. Zeker als u goed verdeelde verlichting wilt in een grote ruimte, zijn dit ideale verlichtingsmaterialen om toe te passen. Het is een andere oplossing dan de standaard lampen die we meestal aanschaffen. Maar nog beter dan bijvoorbeeld tl-verlichting of andere grote lampen om een grote kamer mee te verlichten. Ook vanwege de energiezuinigheid. Dat is een reden voor de grotere vraag naar led-verlichting. Het verbruikt minder energie en des te idealer zijn de grote ledstrips die steeds meer verkrijgbaar zijn. De LedprofielKoning is een van die leveranciers die uiteenlopende keuzes biedt voor ledstrip profielen. De led strip profiel 3 meter is zelfs verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, allemaal volgens het Easy Install principe. Ze zijn eenvoudig en snel te monteren op de plek van uw keuze. Ze zijn op meerdere plekken te bevestigen. Eigenlijk is geen een plek onmogelijk om deze te voorzien van ledstrips. Naast goede verlichting en makkelijke montage, biedt een led strip profiel 3 meter ook orde in de ruimte. Iedere uitvoering is voorzien van een afdekkap die zorgt voor een nette afwerking, waardoor de strip niet te veel opvalt in de kamer.

De uitvoeringen van de led strip profiel 3 meter

Hoewel een led strip profiel 3 meter op allerlei plekken bevestigd kan worden, vraagt iedere plek toch om uitzonderlijke afmetingen. Gelukkig dat de LedprofielKoning meerdere profielen verkoopt in verschillende afmetingen. Hierdoor is het mogelijk een ledstrip profiel 3 meter te kopen, die net iets beter past bij de ruimte en het meubel waar deze bevestigd wordt. Bekijk op de website ledprofielkoning.nl de keuzes voor deze verlichtingstrips. Voor de lengte van drie meter heeft u de keus uit de volgende opties:

  • Compleet opbouw profiel 17 x 8 mm
  • Compleet opbouw profiel 17 x 15 mm
  • Compleet opbouw profiel 23 x 11 mm
  • Compleet opbouw profiel 23 x 15 mm
  • Compleet hoekprofiel 18 mm
  • Compleet inbouw profiel 8 mm
  • Compleet inbouw profiel 15 mm

Allemaal zijn ze voorzien van een afdekkap. Ook de hoekprofielen zijn 3 meter lang en beschikken over een afdekkap voor een mooie afwerking. Nog mooier is dat deze kap geen naden bevat. Wanneer deze over de led strip profiel 3 meter zit bevestigd, dan bent u verzekerd van een mooie strakke afwerking in de ruimte. Indien u streeft naar een strak interieur waarbij niet te zien is waar de verlichting verwerkt is, dan is de keuze voor een led strip profiel 3 meter perfect. Zonder last te hebben van extra materialen of lampen in de ruimte, bent u toch verzekerd van optimale verlichting. Naast de drie meter, verkoopt de LedprofielKoning ook strips van 1 en 2 meter.

Het beste van twee werelden

Dit is een uitspraak die de LedprofielKoning gebruikt in combinatie met een led strip profiel 3 meter. Dit heeft betrekking op de prachtige verlichting die wordt gegeven door de led-techniek en de eenvoudige montage van de ledstrips. Een andere prettige bijkomstigheid is de mooie afwerking. Als eerste gaat het natuurlijk om de verlichting. Dat is tenslotte het belangrijkste voor de aanschaf van verlichting en ook voor de led strips. Het voordeel hiervan is dat er een betere spreiding van het licht plaatsvindt in de ruimte. Daardoor is het niet nodig meerdere lampen neer te zetten. Hiermee wordt er efficiƫnter met de ruimte om te gaan en bezuinigt u op de kosten. Niet alleen in de aanschaf van de lampen, maar ook door de energiezuinige led strip profiel 3 meter. Wanneer u de led strip profiel 3 meter koopt bij Ledprofielkoning.nl, dan wordt deze geleverd met een aluminiumprofiel, een afdekkap, bevestigingsclips en eindkapjes. Allemaal om ervoor te zorgen dat de led strip profiel 3 meter stevig en makkelijk bevestigd kan worden inclusief een nette afwerking.